Merhaba uo strik forumlarının uzun zamandir uyersiyim genelde forumlari okuyup post atmamam ama artik zamani geldini dusunuyorum

Ultima online ilk ciktiginda orjinal serverda Osi de (uo second age) oynuyordum fakat belli zaman sonra birakip uo emulated private serverlara basladim ilk turk serveri olan Sananeden tutund nebulasina kadar 1 cok serverda oynadim World Of Warcraftin cikmasiyle beraber uo ya weda ettim.
XXXXX yildir wow oynadiktan sonra kasicak bisey kalmadi suanda son content olan ulduar 25 man heroic i bile farma baglayip tier 8.5 seti duztukten sonra ne kasicak bisey kaldi nede eylendircek.Yeni patchte yok collesium acilicak yeni raid dungeoni filan derken lich king kesimin e kadar daha blizzard 2 yil surundurur gibime geliyor.

Ultima online a tekrar donmek istiyorum Ama osi yillarima sphere sisitemi run uo ya donusmus run uo biraz komplike bir sistem sphere oyuncularina gore

Neye cok uzattim sadete gelmek istiyorum Oside oynayan Turk arkdaslar warmidir turk guildi kurmus beraber skill kasip yartik kesip pvp yapan oyunu bilen kisiler bilmeyenlere ogreten vs bu tarz arkdaslar (eski uo da box la stat kasma zamanlari ozledim :P )warmidir forumlardan 1-2 kisini msn ekledim sabah 6 dan beri msn den online birisini gormedim.Ulasabilecegim birisi warmidir.
Simdiden Cok tesekkur ediyorum
Yardımcı olabilirim. Türk guildiyle oynuyoruz kalıcı kişileri guilde alıyoruz vs. Ama sen OSI'de The second ageyi hala arıyorsan öncelikle o fikri kafandan atmalısın :)
Silindi
Master
8.5
Zbisko da orada oynuyor Sananede oynamissan o nicki bilirsin , ancak hala oynuyormu bilgim yok ..
Son mesaj atılalı baya bir olmuş fakat google'da aramalarım sonucu osi'de oynayan birilerini bulduğum için şükrediyorum yinede. Merhaba arkadaşlar Osi'de Ultima'ya başlamayı düşünüyorum. Eski free shard'larda bir geçmişim var yani Ultima'ya yabancı değilim. Fakat Osi'de birçok farklı drum vardır şimdi. 14 günlük test hesabı açtım ve Europa server'ına bağlandım. Türk arkadaşlarla buluşmak kaynaşmak istiyorum kardeşimle beraberoynamaya başlayacağız bizide alın aranıza :)

Size nasıl ulaşabilirim kısaca anlatırsanız sevinirim.
Paticik.com un OSI bölümünde bir sürü Türk var ama ben sıkıldığım için tekrar bıraktım :)) Arada açıyorum kullanıcıyı 1 ay boyunca her gece peerless boss vs. derken yine de artık kendini tekrar etmeye başladı EA.
Bende orda oynamayı düşünüyorum ph'lar kapalıysa tabi =)
PH nedir yav GGS diye bişey var ama orda oyuncu kalmadı ciddi ciddi sadece bi türk guildi var bizim için ondaki adamlar da azalıyo.
En son çıkardıkları versiyonda mı oynasak ne yapsak (:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.