Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
biraz önce yanlış yere yazmıstım :D şimdi tekrar soruyorum ultima online oynamak istiyorum neyi indirmem gerekiyor nasıl kayıt yapmagerekiyor ne nereye yol gösterin lütfen !!!!!!!
ultima age of shadows'u indirerek işe başlayabilirsin.. Tr'de serverdan bol bişey yok.. Ama ilk defa ögreniceksen kaliteli ve ph'ı açık olan serverlar var kolay kasmanı ve ögrenmeni sağlar... Buradan server ismi veremiyoruz çünkü reklama giriyor.. Daha fazla bilgi için reelden uo oynayan bir arkadas bulmanı öneririm :)
Uo Mondains Legacy

Burdan indireceksin. Hangi serverda oynamak istiyorsan onunda clientini indireceksin. Serverın sitesinden de kayıt hakkında bilgi alabilirsin. Server istiyorsan reklam bölümünü kullanıcıların imzalarına bakabilirsin.
Mesela Ben..! Gel Birlikte Action'a Çıkalım Paso Yatalım Yerden Kalkamayalım :D Bak Ben Sana Başlamanı Önermem Ama Başlıcaksan Tanıdığının Olduğu bi Servere BAşla ;-)
Silindi
Novice
1
İyi yeni yere açmışsında cevabını vermiştik hocam orda :D neden bi topic daha açtın ki ?
:O_one yapabilirim herkez bişi söylüyor. şimdi indirecegim yeri anladım :alkis bi indirdikten sonra tekrar dönebilirim size yardım için .

ölmem okadar önemli degil anılarım depreşti :yes oynamak istiyorum bircok oyun oynadım ama ultima ilk online oyunum oldugu için tek gecerim diyorum düşünceme göre :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.