Öncelikle merhaba , yıllardır hasretini çektiğim osi standartlarına yakın ve kaliteli staff kadrosuyla kurulucak olan bir runuo sunucusuydu.
GameWorld Uo adında test serverını açtılar ve çok beyendim buradan sizlerede bunu duyurmak istedim.

Burası sadece Uo sunucu olarak değilde , oyun portalı olarak adlandırılmalı bence.

Neyse uzatmak istemiyorum. www.gameworld.gen.tr adresinden isteyenler , runuo server arayanlar veya incelemek isteyenler bakabilirler.

Not:Birçok oyun getiriyorlar türkiyeye , bu arada bu alana yazmam yanlış veya reklam yapmam yasaksa şimdiden özür dilerim herkezden.En uygun alanın burası olucağını düşündüm. Şimdiden okuyan herkeze teşekkür ederim.
Yedik..
Yorum yapmadan önce siteye bakman daha doğru olurdu bence .
Lai : Yedik..
Enteresan bir vakkalardan bir örnek daha..Sahibi benim .Beni tanıyormusun.Yada bir fikrin varmı Game World hakkında.Ayıpdır Bu tür şeyler.Bir Emek verdik veriyorruzda.En dogrusunu en iyisini yapmaya calısıyoruz.Ultima online dan sonra Dark age of camelot acmak icin ugrasıyoruz.Daha sonra Star wars galaxies. Star Wars The Old Repuclic icin fan sitemiz Var.İnsanlara SWTOR hakkında Bilgi vermek icin Bütün Offical sitesini Türkceye cevirdik.İnceledinmi Sitemi. Yoo Sadece konusmak olmak icin konusuyorsun.Ekibimde 6 Coder arkadasım var.4 de Gm.DEmise Si örnek almaya calısıyoruz.Ve Herkese Acık Fırsat vericek bir yapı oluşturuyorum.Dürüst Çalışkan Bilgili Ve iyi niyetli nitelikli ,kendini ispat etmek istiyen herkese kapım acık bu oluşumda.Dark age OF Camelot un yarısına geldik.Bitirdigimiz anda SWG e geciciez.DEdigim Gibi Aklı BAsında Ciddi kişilikli insanlara acıgım.
Böyle Ücüncü sınıf hareketlerle yazıcaksanız.hic yazmayın.Varsa Süphelerin Pm atarsın .1992 Den beri Ultima Tutkunuyum Üniversitede okurken. Ultima Akalabeth ile tanısmamla Ultima Tutkusu oluştu.Bütün serilerini oynadım.1996 da ilk beta testine katılan 4-5 türk den biriyim.1997 de Atlantic shard ,Cat skills ,PAsificde 6.5 Sene OSide oynadım.2001 De Snn türk oyunculara yardım etmek icin girdim.Bir Cok kişiye Ultima Online Ögrettim.Bir Cok serverda oynadım.Bir cok oyun oynadım.Su anda 40 yasındayım. Ve hala oyun oynuyorum.Evliyim Cocugum var.KEndime ait iş yerim bütün bunlardan ayırdıgım zamanlada TÜrkiye' de Dogru dürüst,İnsanlara hak ettigi Hizmeti vermek icin ,Bu portalı kurdum. yaklaşık 1997 den beri Aynı nicki kullandım. Hermesus olarak bilindim....İnsanlara hep Dogru davrandım.Uzun Süredir Acılan kapanan yerlere bakdım.bana güvenen ,Benimde güvendigim Dallarında cok iyi olan Dostlarımı KArdeşlerimi Bir araya getirdim. Ve Ortaya Daha yeni baslangıc olarak burayı cıkardık.Bir cok projem var.Ve Hepsini yapıcagım.En iyisi olmak icin Kurdum.En dogrusu En kalitesini başarmak icin çalışıyoruz.
Kimseye Bişi yedirmek, veya benzeri bir amac taşımıyoruz.Bu densiz arkadas ın gencligine veriyorum.Amacımız Bu oyunu Dogru bildigimizi göstermek.Free serverlarda ögrenmedik bu oyunu.Osi gecmişimizi,Ultima online ın gercek dokusunu gelmiş olunan dejenerelikden kurtarmak icin idealistlik yapıyorum.GElin Serverıma bakın sistemlere Bir tane Orjinalinden farklı dengeyi bozucak,Aslına ihanet eden bir yapı varmı.Herkes AOS acıyor .Gelin inceleyin.Bu sisitemlerin hepsini ilk defa biz yaptık.İlk uyarlıyan biziz.Hic bir scriptim Default degil.Sizlere Bilgimizi Sunuyorum.Ultimayı iyi bilenler ne yaptıgımı Cok daha iyi anlar.MErak eden herkez benimle iletişeme gecebilir.Bizzat kendim gelip gezdiricem.Yaptıgım işi eleştirin ,eleştirirken bunları baz alın.
Herkese Saygılar............
1 kelime yazmış adam bu kadar üstüne gitmeyin yahu :).
EdgeOnes : 1 kelime yazmış adam bu kadar üstüne gitmeyin yahu :).
yapılan ayıp agrıma gitti.Burası ilk kuruldugunda üye olmuştum.Sonra kaybettim şifremi.Çok emegim vardır Ultima dünyasında.tanımadan kimseye bir şey demedim.Herkesin yaptıgı işi eleştirdim.Yaptıgımız İşte bir hata varsa Eleştirse Başımın üstünde yerivar.İnsanogluyuz hata yapmak icin varız.Beni tanımadan Sahtekarmışız gibi bir tavır takınmasına anlam veremdim.Bu arkadas ne yapmış ki yada ne üretmiş bilmiyorum.ODa beni bilmiyor.NE vaad etmişim bir yerde yerine getirmemişim de "YEDİK" kelimesini etmiş.İlk önce araştırır insan kim bunlar diye.Bir yerde Birine yalanmı söylemişim,Server acıp kapayıp insanları yüz üstümü bırakmısım ki ,yada Bu arkadasdan desturmu almak gerekiyor Site acmak icin server acmak icin ki ithamlarda bulunur gibi işgüzarlık ediyor.Reklam icin basvurduk.Onay bekliyoruz..Bu konu baslıgı acan arkadas tamamen kendi insiyatifi dogrultusunda acmış.Biz yönetime basvurduk reklam icin.Onay bekliyoruz.Verirler veya vermezler bilemem.Ben 5 gün sonra kapatmak icin acmadım portalı.Kimsenin yapamdıgı işlrei basarmak icin kurdum.Star wars galxies Kurucam.kim biliyor veya farkında emilatörünün oldugunu,Tek emilatör le ugrasıyor türkler Ultima online,Ben Dark age of camelotu getiriyorum.Bilmiyorsanız Gelin gösteriyim...Swg De oynadım oyunu iyi biliyorum,Dark age of camelot da oynadım .Free sini yapıyorum.Sadece emilatörü olan ultima online degil .Eger Yazılım ise söz onusu Ben ve ekibim En iyisini yaparız idaasıyla girdik.Varsa merak eden yetenekli arkadaslar.kapım acık herkese.Onu bunu kandırmak sorumsuzca davranmak degilki amacım.Gercekten bişiler cıkartmak.Cıkartmaya calısanlarada destek olmak.

Dark age Of camelot un yarısına geldik hatta.Darkness Rising Eklentisi ile acıcaz.Su anda Acsam Daoc u.Oynanılıcak halde.Açtım demek icin degil Gercekten oyunu oynatmak icin cabalıyoruz.Bir ilk olucak Daoc.Sonra Swg De bir ilk olucak.Daoc un codeları Uo code larından 150 kat daha zor.Ultimadan Cok daha zor ve karmasıkdır daoc.Biz Daoc uda cok iyi biliyoruz ,İlerki zamanlarda haziranın sonlarına dogru acaıcam kısmet olursa.Varsa Daha iyisini yapabilen herzaman takdir ederim saygı duyarım ,alkışlarım.Alt yapımız olmadan Balıklama dalmadık.5 senedir daocu kurmayı planlıyorum bugünlere nasipmiş.İnanmıyabilirsiniz.Saygı duyarım.Ama ortayacıkartıyım Görün Ve oyle eleştirin.Bilerek eleştirin Başımın üstünde yeriniz var.

Bu konu Knightsofwind tarafından düzenlendi(2011-03-22 12:49, 13 yıl önce)
Adept
4.3
Merhabalar,

Biraz sakin lütfen.

@Knightsofwind
Paragraf kullanip, noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakirsan, yazilarinin okunmasi cok daha kolaylasacak. Lütfen o konuda biraz özen göster. ;)

Sevgiler,
Neran
Neran : Merhabalar,

Biraz sakin lütfen.

@Knightsofwind
Paragraf kullanip, noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakirsan, yazilarinin okunmasi cok daha kolaylasacak. Lütfen o konuda biraz özen göster. ;)

Sevgiler,
Neran

Bu Konuda sagelim birkaza sonucu kırıldı.Alçıdan yeni cıktı,parmaklarımı tam kullanmıyorum kireclenmeden dolayı.Bu yüzden imla işaretlerine bastıgımı sanıp basmamıs oluyorum.Şimdiden kusura bakmayın
3anon : Not:Birçok oyun getiriyorlar türkiyeye , bu arada bu alana yazmam yanlış veya reklam yapmam yasaksa şimdiden özür dilerim herkezden.En uygun alanın burası olucağını düşündüm. Şimdiden okuyan herkeze teşekkür ederim.

Amma da uzatmışsın ABİ.

Bak burda ne demiş amca oğlu? Birçok oyun getiriyorlar türkiyeye

Sitenize girmediğimi mi sanıyorsunuz ? Emin olun girmeden yazmışımdır.. (!)

Sitenize giriyoruz, Ultima Online'a tıklıyoruz, Forum var, Server Özellikleri var, Official'den alınan birkaç resim var. İyi hoş güzel..

Starwars'a tıklıyoruz, başka bir siteye link verilmiş, hadi o da kabul.

Dota ? Yok

Daoc ? Yok

First Person Shooter => Call of Duty, Counter Strike
Sayfa Yapım Aşamasında Tarih : 10 Mart 2011.

Tepe linklerini hiç söylemeye bile gerek yok, zaten link de yok..

Ama bunlardan da önemlisi nedir biliyor musun? Benim "Yedik" lafımın, alıntı yaptığım kısımdaki kalın yerdir.

Birçok oyun getiriyorlar Türkiye'ye. Töbeeee..
Oyunun emülatörünü getiriyorlar Türkiye'ye, oyunun official distribütörü olmuyorlar. (Gören bakan da Ultima Online'ının Emülatörünü Türkiye'de yok sanacak)

Dostça bir tavsiye,
1. Önce sitenizi bir adam edin. Madem o kadar kod yazan arkadaşınız var, bir tanesi otursun da site kodlasın. Sonra çok sıkıntı çekersiniz Account Sistemlerinde falan, siteniz böyleyse.

2. Hevesinizi kırmak istemem ama bu projeler tutmaz. Yani proje lideri olarak, biraz amatör geldiniz bana. Ben sizin profesyonelliğinizi yazılarınızdan gördüm, bunu artık 15 yaşındaki çocuklar bile anlayabiliyor.

Not: Topic'i açan arkadaş için tekrar edelim.. Yedik.
Basarilar yanliz sitenizde görsellige verilen önemden dolayi guvenlik aciklari var bunlara bit göz atmaniz iyi olur
Xclusive : Basarilar yanliz sitenizde görsellige verilen önemden dolayi guvenlik aciklari var bunlara bit göz atmaniz iyi olur

@Xclusive
Site joomla alt yapılı,Bizim gibi dünyada milyonlarca site var.Bizim acıklarımız demekki hepsinde var.
@Lai
Zaten hisettmiştim Sen büyük adamsın velhasım.Cok laf yalansız Cok para haramsız olmaz derler...Bu kadar atıp tutmana göre yansıtmak istedigin kişilikle alakasız bir yasantın oldugun hissini veriyor bana.Daha kibar Daha Olumlu ol sadece bana degil herkese.

Bu konu Knightsofwind tarafından düzenlendi(2011-03-27 23:13, 13 yıl önce)
Portal açabilecek bir olgunluk varsa o zaman eleştirimi bir incitme veya saldırı olarak değilde eksikliklerinizi söyleyen bir dost edasıyla algılarsınız.

Neden 2-3 tane online oyun üzerinde link verdiniz diye kendinize online oyun portalı diyorsunuz? Eğer online oyun portalı olabilecek kıvamda iseniz; Guild Wars 2, Knight Online, Silkroad, Dota, Wow, Counter-Strike, Ultima-Online, GTA, Fifa vs.. birçok oyun üzerinde destek ve bilgi barındırmalısınız, hepsi olmasa bile en azından daha çok seçenekler olabilir, eğer bu kadar çok seçeneğiniz yoksa ve zamanla oluşturmayı planlıyorsanız bence temeli atmadan kendinizi çok iyi gibi göstermeyin.. Başarılar..

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-03-28 02:12, 13 yıl önce)
Tymaron : Portal açabilecek bir olgunluk varsa o zaman eleştirimi bir incitme veya saldırı olarak değilde eksikliklerinizi söyleyen bir dost edasıyla algılarsınız.

Neden 2-3 tane online oyun üzerinde link verdiniz diye kendinize online oyun portalı diyorsunuz? Eğer online oyun portalı olabilecek kıvamda iseniz; Guild Wars 2, Knight Online, Silkroad, Doda, Wow, Counter-Strike, Ultima-Online, GTA, Fifa vs.. birçok oyun üzerinde destek ve bilgi barındırmalısınız, hepsi olmasa bile en azından daha çok seçenekler olabilir, eğer bu kadar çok seçeneğiniz yoksa ve zamanla oluşturmayı planlıyorsanız bence temeli atmadan kendinizi çok iyi gibi göstermeyin.. Başarılar..

Barnak bastum altuna (:
Başarılar dilerim fakat siz buraya tanıtımınızı yapıp herkesin sizi tebrik etmesini istemişsiniz. Eleştiri pek kaldıramıyorsunuz. Bu işi yapacaksanız eleştirileri kaldırmalısınız. Eleştiriler sizin velinimetinizdir :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.