Merhaba arkadaşlar.Ben oyuna yeni başladım.download.cnet adresinden UOML setup ını indirip kurdum.Patch mi çok büyük yoksa bendemi sorun? 3 saatten beri açık bilgisayar bitmedi bir türlü. uosa_win32_6-0-14-4.rtp bu patchte şuan. Daha çokmu var acaba? Ve ne kadar kaldı? Ayriyetten ilk açtığımda 2D or 3D diye bi soru geldi 3D dedim patch yapmaya başladı.2D mi diyecektim? Teşekkürler..
Patch yapmana gerek yok. Hatta yaptıysan UO yu silip tekrar kurmanı öneririm. Tabi Ultima Online nın paralı orjinal serverini oynamayacaksan.
PAtch yapmana gerek yokki :) Boşa beklemişsin o kadar iptal et gitsin.
Nasıl anlamadım?Otomatik patch yapıyor şu an.Yoksa nasıl girecem ki direk patch çıkıyor.Anlatırsanız sevinirim :) Vede şey ben ML olarak indirdim fakat açtığımda AoS yazıyor?ML nin bi alt versiyonunumu indirdim ?

Bu konu ybora tarafından düzenlendi(2010-06-08 22:05, 13 yıl önce)
UO yu kurduktan sonra hiç bişey yapmıyorsun. Sadece herhangi bir UO sunucusunun client'ini(bağlantı programı) indirip kuruyorsun ve o client ile giriyorsun.
Tavsiye ettiğiniz server varmı? Yada sizin oynadığınız server
İlk öncelikle kendine kaliteli ve çoluk çocuğun açmadığı bir sunucu buluyorsun. (www.nebula.gen.tr)
Bu işlemi yaptıktan sonra Nebula'ya girip kayıt oluyorsun ve dosyalar bölümünden Nebula'nın clientini indiriyorsun. Clienti indirdikten sonra ve kurulumu yaptıktan sonra zaten masaüstüne Nebula'nın simgesi çıkıyor. O Nebula simgesine çift tıklayarak aldığın username ve şifreni girip, oyunda yaşatmak istediğin karakteri yaşatıyorsun. [Büyücü, Savaşçı, Madenci, Terzi vs vs].

Not: Bir accounta en fazla 5 char açma hakkına sahipsiniz

Ekleme: Nebula'nın dosyaları rar halindeymiş. Kurulum yapmak için bir exe bulunmadığı için işi manuel olarak yapmak zorunda kalacaksın. Yani rar dosyasını indirdikten sonra [nebula client rar], içinde ki dosyaları ultima online klasörüne atacaksın. Attıktan sonra rar dosyasının içinde ki clienti de [sadece client olacak şekilde] onu masaüstüne çıkartacaksın. Hem uo dosyasına hemde masaüstünde olacak. Masaüstünde çıkarttıktan sonra rahatlıkla masaüstüne çıkarttığın Nebula Client'e çift tıklayarak oynayabilirsin.

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2010-06-08 22:36, 13 yıl önce)
Bazıları nebula ya paralı demiş ve forumlarda adamların giydiği kıyafetler görünmüyomuş.Kendi karakterinin?
Üste yazdığım yazıya bir ekleme yaptım. Şuanda anlattığın sorun büyük ihtimal onların kendi aralarında yaptığı bir güncellemeden ibarettir. O hataları telafi ederler. Fakat Nebula gibi başka adam akıllı, emeklerini saklayabilecek server var mı? Evet var. O da sadece '' https://www.revolutionuo.net/ ''. Sana tavsiyem ''Nebula'' ve ''Revolution'' dan başka sunucuda oynama.
Paralı değil dimi? Bazı yerlerde paralı yazıyor? Ve revolution da 300 küsür mblık client var neden fazla? Diğer serverların 3-10 mb gibi birşey?
Hayır paralı değil. Revolution çok değişik bir sunucu. Bilgisayarında ultima online olmadan bile oynayabileceğin bir sunucu...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.