Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



eski bi dönemde bu jpg gecmisti elime. o zamandan beri hiç biyerde görmedim kimse denemedi sanırım. bunun yapılması oldukça zor olsa gerek. ins bi gün biri yapar.benden göstermesi :)

Novice
-14.8
Runuo bu sanırım ?
:D çok iyi
Pokerden biraz çaksam denerdim belki ama :S mslf.İnş spherede yapan olr xD.Tabi bide kartları çizip eklemesi war masa war :S.
mantığını kurduktan sonra gerisi gelir.
oha 10 numara la
güzel sistem runuo olabilir çünkü spherede kodlanması bayağı karışık olabilir
Eğer olur da bir gün aramızdan birisi bunu yapar ve yayınlarsa işimiz iş.. 3D binek gibi yeni moda olur "Poker Scripti Kuramıyorum Yardıım !!". İnşallah biri yazmaz..
Deniz'e katılıyorum hem Ultima'da çok fazla poker oynamasını bilende yok yani belli bir kitle onlarda eskilerden. Yenilerin çoğu daha küçük yaştalar, gerek yok. Sonra oyuna ferrari falanda eklersiniz allah korusun. Görsellik olarak çok kötü bir kere..
Silindi
Moderators
21.9001
gerçekten çok iyi sphere'da yapılabilir mi acaba
Aslında artık, pvp sunucuları için böyle poker, rulet, blackjack gibi yeni kumar oyunları getirilebilir.
Asıgıda Zikripi indirebilirsiniz.Runuo forumlarında Sadece poker olsa.ben yazdım diye ortada gezinen cogu scriptin asıl sahipleri burda..Biraz incelenirse farkedilciekdir. Dileyen indirebilir.Kendi servrında kurabilir bile nasıl calıstırıcagınıda anlatmıs.Azcık ingilzice lazım.




https://www.runuo.com/community/threads/texas-holdem.104304/
Xantier : Eğer olur da bir gün aramızdan birisi bunu yapar ve yayınlarsa işimiz iş.. 3D binek gibi yeni moda olur "Poker Scripti Kuramıyorum Yardıım !!". İnşallah biri yazmaz..

+1
çok doğru katılıyorum :D

ama poker iyi oynamasını bilen biri birde scripts ten anlıyorsa bence yapabilir diye tahmin ediyorum. biraz kafa yorucak ama zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır.
Aslında Neran'ın Nimloth ekibine sözü vardı. Poker sistemi yazacaktı ekleyecektik servera :) David sana sesleniyorum burdan tut sözünü artık :D
Master
59.2997
olasılıkları iyi bilip kodlama yeteneği olan birisi yazsın da şunu şu beklentiler sona ersin... :sinyal



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.