Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Evet U-S halkı beni bilen biliyo bu platformda. Kimseye ihanet etmeyeceğimi ve insanlığımıda buradaki arkadaşlarım bilir. Bu aralar çok fazla boş zamanım oluyor. Bu zaman boşluğunu doldurmak için maddi gücü olan ve bu camiada kalıcı bir iş yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var.

Bugün bir pvp script pack yazmaya başladım ve bu işle ciddi bir şekilde ilgilenicek arkadaşlara bu packi hiçbir ücret almadan vermeyi düşünüyorum. Scripter bulamayan ve bu işi ciddi bir şekilde heves eden arkadaşlarımızı hedef alıyorum.

Şartlarım:

Vereceğim scriptlerin üstüne benden hiçbir sistem veya küçük şeyler istememeleri.
Bana hiçbir şekilde staff kadrosunda yer vermemeleri veya teklif etmemeleri.
ve Son olarak çıkarsa bugları fixleyecek bir scripter'a sahip olmaları.


Not: Bu iş için sizden hiçbir ücret veya makam talep etmiyorum. Sadece çok sevdiğim scripting işlerini boş zamanlarımdada yapmak istediğimden ve boşa gitmemesi için yapmak istediğim birşey.

Sizi temin ederim bu pack benim tarafımdan yayınlanmayacaktır. Zaten kendi emeklerimin boşa gitmesini istemem.

[email protected] mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Valla basic yaptığın işi takdir ediyorum sende bir rp serverı sahibisin ultima online'i baltalayan pvp kavramına destek çıkıyosun davranışını tasvip etmedim kısacası kötü bi fikir ama ben konusmusum konusmamısım ne fark eder kafana göre.
PvP nin bu oyunu baltalamadığını anladım. Hepsi zevktir bunların. Rp serverında scripterım ama zamanı olmayan arkadaşlarımız hiç oynamayacak bu oyunu diye bir kaide yok. PvP de bu oyunun bir türüdür. Her türü desteklemekteyim ben. Gider pvp serverındada oynarım ve oynamaktayım. Bunlar kötü şeyler değil bence. Çeşitlilik olmazsa bu oyunun zevkide ortadan kalkar.
Gözü kapalı uçuruma gitmek bu neyse sen bilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.