Selamlar herkese  ;

Uzun zaman sonra ultimaya bir geri dönüş yapayım dedim demez olaydım.Haliyle yaş geçtiği için öyle kasmayla falan uğraşmayayım diye pvp serveri indirdim 2-3 adet ama pişman oldum, Tek atan binek ve silahlar , hiçbir büyü yemeyen robeler derken oyunun cılkı çıkmış.Koskoca ultima online bile p2w olmuş ne diyelim,İnşallah eskilerden bir arkadaş çıkıp şöyle tadından yenmeyecek bir pvp serveri çıkartırda bizde oynarız. 

iyi günler dilerim...

maalesef pvp sunucu sahipleri olayları abartıp ultimanın temelinden uzaklaşıyorlar. rengarenk ve büyü atan binekler, renk cümbüşü içindeki ve saçma sapan özelliklerdeki robeler vs vs.....

o bizim bildiğimiz 2000lerin başındaki sade sunuculardan çoook uzakta. mevcuttaki pvp sunucularının mantalitesi ver parayı kes adamı. haliyle beceri değil paran konuşuyor. umarım p2w ci sunucuları geride bırakacak bir pvp sunucusu çıkar...

World of Sosoria'yı deneyebilirsin. Ultima-Online'nin temel dinamiklerinin dışına çıkmamış bir PvP/RP sunucusu.

#429551 Haxard:

World of Sosoria'yı deneyebilirsin. Ultima-Online'nin temel dinamiklerinin dışına çıkmamış bir PvP/RP sunucusu.

Runuo galiba o , onu pek beceremiyorum 

Şuan türkiyenin en iyi pvp sunucusu nephilim olarak nitelendiriyoruz.   Ama clas eşitliği sunucumuzda mevcut, donate genel olarak kalabalık sunucu olmamıza rağmen ücretsiz dağıtıyoruz.

Ultima online clasic görünümden çıkmasından ziyade sorunlarını biliyormusunuz.  Saldırılar host problemleri oyuncu sorunları vesaire...

Nephilim şuan türkiyenin en kötü serveri
#429563 Haxard:

Saygı duymadıgım bir yorum, sunucu ve kanallardan sizi engellediğimiz için yapılan bir yorum.   Bizim sorunlu oyunculara ihtiyacımız yok.  

#429565 pharrell01_38448:
#429563 Haxard:

Saygı duymadıgım bir yorum, sunucu ve kanallardan sizi engellediğimiz için yapılan bir yorum.   Bizim sorunlu oyunculara ihtiyacımız yok.  

Hocam  kötü yada negatif yorumlara da açık olmanızı öneririm : )

Üstadım bu arkadaşı sunucunun kanallarından ve oyundan uzaklaştırdık. Problem oluşturdugu için, yoksa tabiki fikirlere herkesin saygı duyuyoruz.  

#429545 Emre Yılmaz7052:

Selamlar herkese  ;

Uzun zaman sonra ultimaya bir geri dönüş yapayım dedim demez olaydım.Haliyle yaş geçtiği için öyle kasmayla falan uğraşmayayım diye pvp serveri indirdim 2-3 adet ama pişman oldum, Tek atan binek ve silahlar , hiçbir büyü yemeyen robeler derken oyunun cılkı çıkmış.Koskoca ultima online bile p2w olmuş ne diyelim,İnşallah eskilerden bir arkadaş çıkıp şöyle tadından yenmeyecek bir pvp serveri çıkartırda bizde oynarız. 

iyi günler dilerim...

-----------------------------------------------------------------

Selamlar sevgili dostum.

Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum. Fakat şunu belirtmek isterim eski zaman sunucularındada yoğun oynayan ve yöneticilik yapmış biriyim. Reklam yapmak istemiyorum şuandada aktif bir sunucunun sahibiyim. Eski dönem oyuncuları o dönem gününün 4/3 ünü rahatlıkla ultimaya ayırabiliyordu. Fakat artık bu tayfanın yoğunluğu evli çocuklu  yada yoğun iş temposuna kapılınca malesef burada bazı şeyler zaman ile elde edilebilirken zamanı satın alma politikasına geçiş yapmaya başladı. Evet bu mantıklımı değil ama bu şekilde şuanda yoğun bir online kitlesine ulaşıldı. E tabi bunuda yöneticiler fırsata dönüştürmesi kadar doğal birşey yok :)

Söylediğin eski herşeyin orjinal olduğu bir sunucu dönüşünümünü de yaptım. Fakat talep sadece 3 5 kişi  dostum üzgünüm bizim dönemimizin insanı çok fazla yok artık :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.