Evet arkadaşlar staff alımları başlamıştır. Sizlerde bizimle görev almak istiyorsanız bazı kuralları kabul etmek ve kendiniz hakkında bir tez göndermelisiniz. Sorular aşağıdaki başvuru formunda mevcuttur başvurunuzu o formu doldurarak yapınız . Özel mesaj , oyun içi page veya msn yoluyla yapılacak olan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir !!

Kurallar

-18 Yaşını doldurmuş olmak.
-Türkçeyi düzgün bir üslupla kullanmak
-Karşılıklı dialoglarda iyi iletişim sağlamak
-Sabırlı ve adaplı olmak.

Aradığımız en temel özellikli kurallardır. Tabikide özgeçmişinde (Uo hayatınız) alacağınız bu görevde yeri önemlidir

Aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz. Birden fazla yapılan başvurular, asılsız bilgiler kullanan kişilerin başvurusu görmezden gelinip okumadan silinecektir bilginize.Başvurunuz kabul edildiği taktirde size 3 gün içerisinde cevap verilirip , oyuniçi hesabınız aktif hale gelecektir.


Başvuru formu linkini pm atarakta alabilirsiniz.

Bu konu PowerUthXare tarafından düzenlendi(2009-05-04 06:33, 14 yıl önce)
Öncelikle merhaba,

Sunucunuzun hayırlı olması dilegiyle fakat kurallar bölümünde staff olarak alınacak kişilerin uyması gereken kuralları sıralamışsınız ama dikkatimi çeken bir cümle oldu.


Cümle : "-Türkçeyi düzgün bir üslupla kullanmak"

Üsluplu değilde, "Özellikle yazı dilini başarılı bir şekilde kullanabilmeli" diyebilirsiniz mesela en azından cümle daha anlaşılır olur.
:asik2
Üslup la yazı dili arasında fark var. Staff olacak kişinin naber kanka iyi senden vs gibi konuşmalar yapmaması gereklidir. Burada üsluptan kastım bu. Hani derler ya herşeyin bir üslubu vardır o anlamda. Yazı dilini başarılı kullancağını umuyorum böyle bir kişinin zaten
17 yaş olmaz mı şimdi :con
Benim demek istediğim 2.mesajınızdaki gibi açıklıyıcı bir anlatım yapın demekti sadece.
:asik2

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.