Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık bir ay önce açılan ve güzel bir grafik yakalayan sunucumuza takım arkadaşları aramaktayız.Günde ortalama 60 ile 70 oyuncumuz online oluyor.Gün geçtikçe artan player sayımıza atfen yönetici kadromuza birkaç takviye yapma kararı almış bulunmaktayız.İlgilenen arkadaşların msn adresimi eklemesi yeterlidir. [email protected]
Aradınızı Bulmanız Dilegiyle....
Silindi
Members
0
İnşallah Aradığınız Takım Arkadaşlarını Bulursunuz....
'70' Online ortalaması yakalamış bir sunucu sahibi staff alımını burdan yapmaz geçtim zaten staff kadrosu oturmuştur. Ayrıca player ortalaması böyle yüksek bir sunucu forumlarından veyahut oyun içi staff rahatlıkla bulur birşeylerin peşinde olduğunuzu düşünüyorum.
Static kardesim sana katilmamak nemumkun!.. Birzamanlar bir server'imiz vardi ilk baslarda 15-20 player kapasiteli calisiyorduk kii.. Mevcut 15-20 kisilik Player gurubumuzdan neredeyse tumu staff olmak icin cabalarken zaten acildigi andan itibaren 4-5 kisilik kadroyla baslamistik, egerki yetkili olmak icin muracaat eden Player arkadaslari almis olsaydik neredeyse kendi kendimize hem calip hem oynayacaktik.. Kaldiki bir projeye baslarken maalesef solo baslanmiyor bu tur topicleri acan arkadaslarimizin gayeleri belli aslinda bu tur basliklara bir sinirlama getirilmesi gerekir son zamanlarda moda!..
Ne alakası var şimdi? Sunucunun oyuncu ortalaması yüksek diye buraya başlık açılmayacakmı? Bu tarz yorumlar yüzünden insanlar platformlarda konu açmaya korkar oldu. Biraz daha düzgün eleştiriler yapın, amaçsız yapmayın. Kişi veya kişiler hakkında herhangibi bir bilginiz yok. Belki staff kadrosundan birileri ile yolları ayırdılar? Böyle bir durumda ben oyuncumu staff yapmam çünkü hiç yetki aldığı an oyunda edindiği çevreye mutlaka edit basar yüksek bir ihtimal. Bu yüzden arkadaşın burada açmış olması normal. Kişi veya kurum fark etmez ama herşeyde art niyet aramayın biraz daha olumlu düşünün.

Konu sapıtmaya devam ederse kilitlemek zorunda kalacağım!
Ya üzülerek söylüyorum ama ne kadar boş ne kadar saçmasapan şeyler yazmışsınız staff alımı için bir konu açtım diye. Yok 60 playerı olan yer staffmı ararmış , yok fake miş.Ne kadar basitsiniz ki kendiniz gibi basit suçlamalarınızla , ettiginiz 3-5 saçma kelimeyle insanları karalayabiliyorsunuz!... Evet player sayımız o şekilde ama kadromuzdan çeşitli problemlerle ayrılmak zorunda kalan birkaç arkadaşımız oldu.Bende onların yerine yeni yüzler, yeni takım arkadaşları dahil ettim.Bunu anlamayacak ne var?U-S gibi elit bir platformda sizin gibi basit insanları görmek çok acı verici.Moderatör arkadaşıma mantıklı düşünerek konuya müdahale ettigi için teşekkür ederim.Kadromuza buradan dahil ettigim 3 arkadaşımada başarılar dilerim.Konu kitlenebilir.Staff alımı tamamlanmıştır.
Gerekli açıklama gelmiş.

// Kilit
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.