Silindi
Ultima Online Pvp Shard bünyemize alınacaktır.

Ciddi anlamda kendine script konusunda güvenen kendine ait ve marjinal hatasız Bugsız pvp server scriptleri olan, Server yönetme mantığını arkadaş kayırma uğruna yitirmemiş, Kendine güvenen ve kendi pvp scriptleri ile açılan shardını 24 saat boyunca hizmet verecek kadrosuyla idare edebilecek.. 18 yaş ve üzeri arkadaşlarımıza buradan birlikte çalışma fırsatı sunuyoruz..
Pvp Shardını kabul ettiğimiz kişi yada kişiler Serverinin adımıza yakışır bir şekilde devam ettirilmesini sağlamakla yükümlüdür.
Pvp Shardını kabul ettiğimiz kişi yada kişiler Serverinin hiç bir sunucu ve web masrafını ödeme zorunluluğunda değillerdir.
Kabul edilmeyen Pvp Shard Scriptleriniz kesinlikle release edilmeden isteğe bağlı tarafınıza iade yada imha edilecektir.
İlgilenen arkadaşlarımızın [email protected] adresine mail yolu ile ulaşmaları rica olunur.

Saygılarımızla
Ultimada 10.yıl
Nesiniz anlamadım ? Birinden PvP script pack bulup sunucu açmak mı ?
başlığa "profesyonel" kelimesini koyuyor iseniz bu kişiye ayrıca maaş vermelisiniz.
Silindi
Administrators
80.4994
Lütfen konuyu saptırmadan sorgulamadan bu topicle ilgileniyorsanız cevap yazınız..

Ve hatta mümkünse burada kirlilik yapmadan direkt verilen mail adresi ile irtibata geçerseniz sizlere yakışan bir şekilde ihtiyacı olan kimselere bir fırsat vermiş oluruz..
Sadece soruyorum şimdi bunların cevabını verebilirseniz bir insan sizinle iş yapabilir.


Buraya konu açmaktaki amaç nedir ?

10.yıl firma olarak mı çalışıyorsunuz ?

Yaptığınız icraatlar nelerdir ?

Yoksa sadece script pack mı bulmaya çalışıyorsunuz ?
Silindi
Expert
6.3
Lucretius o kadar çok genç ve yetenekli arkadaşlarımız varki sanırım sunucu masraflarının web masraflarının karşılanması onlar için yeterli bir maaş bile sayılabilir.Ayrıca bu rahat çalışma ortamı onların oyuna olan şevkinide arttıracaktır
Burdan bilgi veremezmisiniz ? Kirlilik değil size kanıp sizin yolunuzdan gidecek insanlara bir nebze yardım etmeye çalışıyoruz (:
lol
Silindi
Members
0
Nexima : Burdan bilgi veremezmisiniz ? Kirlilik değil size kanıp sizin yolunuzdan gidecek insanlara bir nebze yardım etmeye çalışıyoruz (:

Tabiiki Bilgi verilebilir ancak Şirketimizin burada ismen anılmasını Reklam statusünde algılanmasını istemiyoruz. Ayrıca kanmak kelimesini yanlış yerde kullandığınızıda belirtirim.Söz konusu Topicde belirtildiği gibi mail yolu ile bize ulaşan ciddi arkadaşlarımızda özellikle bilgilendirileceklerdir.
geçmişte bu tür arayışlarla insanların script packleri çalındı. bu yüzden irdelemek zorundayız.Ayrıca bahsettiğiniz maaş sayılmaz.
Evet eş bir durumdur o size sunucu kodlarını veriyorsa bir nevi ortaklık gibi birşeydir.


Şimdi sunucuyu karşılayabiliyorsanız ve profesyonel kişileri arıyorsanız onun yerine neden bir scripter bulup,ona ücret vererek açmıyorsunuz ? Hem sıfırdan ve sağlam olacaktır.Pack gönderince direk sunucu açılıyorsa ben buna profesyonellik falan demem.
Şirket ismi vermiyorsunuz, birşey yapmıyorsunuz. En azından konuda şirket ismi olmasa bile imzaya şirketin ismi ve linkini koyarısınız.Şirketinizin sitesi üzerinden bir msn yada mail ile görüşme yaparsınız. Bu yollarla saf insanlar çok kandırıldı. Mademki şirketiz diyorsunuz ve profesyonel istiyorsunuz bu profesyonel kişiye SSK+Maaş bağlamalısınız.
:D ssk+maaş güzel fikir Doğan
Doğan birde sana ferrari çeksinler ortaköy'de gezdirirsin artık beni... Neyse ben konudan birşey anlamadım sadece görebildiğim kendini uo çatısı altında çalışan biri gibi zanneden birisinin abuk subuk şeyleri sanırım sponsor falan olucak siz kimsiniz amacınız ne sponsormu oluyorsunuz server yaptırca kbirinimi arıyorsunuz ne ihma ediyorsunuz bomba uzman ekiplerini çağıralımmı işimiz var vallah hergün ayrı bir cins çıkmaya başladı Nexima yıtınmış bilgi ver diye adam oralı olmamış
//lucretius
sözlerimize dikkat edelim.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-04 02:43, 15 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.