Yaklaşık 10 dakika önce QND adlı kişiyle konuştuğumda kendisi,uovanguard adlı connector sistemini kodladığından bahsetti,örnek istediğimde ise andoria uo shard'ın connectorune bakabilirsin orayada ben kodladım,sorabilirsin şeklinde yanıt verdi.Buna karşılık bahsettiği kişilere connector hakkında soru soruduğumda ise QND adlı şahısın connectoru kodlamadığı tamamen düzenbaz olduğu bilgisine ulaştım,aslında connectoru kendi UO sunucumdada kullanmama rağmen amacım bu arkadaşın başkasının emeklerini kendi emeğiymiş gibi gösterip 100tl karşılığında satışa sunmasından duymuş olduğum rahatsızlıktır.


Qnd || Yaz İndirimi Web Tasarımla Beraber Account Sistemi 100 tl Bu Fırsat Kaçmaz!!!:
örnek olarka andorianınkını goster
onuda ben koladım
robert'e veya
alp'e sor
sımdı goruntuyu bıttırmedım
ıcerıgını yapıyorum

Üstteki dialogta kendisinden örnek istemiştim.buyrun [email protected] bu şahısla bu tip bir alışverişe girmemenizi öneririm.UOvanguardı kodlayan kişi Tcpip isimli şahıstır.
:)
isim kısımlarını silelimde kimse rencide olmasın, connector gürsele ait. iç yapısı bize ait. nolursa olsun rencide etmeyelim arkadaşı yinede xara
Ey gidi benim milletimin insanı iyi güzel söylüyorsunda kronos ? şimdi biz çevremizde varda biliyoruz sorduk soruşturduk,e bilgisiz bir kimse bu arkadaşa 100tlsini kaptırıp connector alamazsa yada istediği özellikleri bulamazda geçiştirilirse ?
kötü bi reklam olmuş, :( ona üzüldüm connector işinde biraz yeni sayılabilirim ama yaptığım işler mevcuttur, şuanda dream uo'a yapmaktayım dream uo'daki yetkili arkadaşların burdan beni bilgilendirmelerini istiyorum, kötü bi reklam Olmuş Xara ( alp ) artık bi dahakine deneyebilirsin, ve sana yakıştıramadım daha dün ortak diyorun ;)
Xara Alp , Kronos Alp ? Adam kendi kendine yazıp diger hesabı ile cevap vererek seni kötülüyo bunun farkındamısınız yalnız :D Yaptıgın yanlış bir iş ama Andoria sahibininde böyle bi oyun peşinde olması daha yanlış ve komik. Neyse uo gerçekten baydı artık.Kendinize ii bakın.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.