MANİFESTO

• Daggerfall Loncası role play oyunculuğunu esas almış, Nebula Sunucuları üzerinde unutulmuş tatları geri getirmeyi hedefleyen bir topluluktur. Oluşumumuzun temelleri Hırsız Loncası olarak atılmış olsada, role play yapan, seven, yapmak isteyen herkesi; yeteneklerini geliştirmiş olsun, olmasın ayırt etmeden aramıza katmak istemekteyiz.

• Daggerfall guildstone’u bulunmayan, ileride de bulunmayacak olan bir loncadır. Hırsız karakterleri deşifre etmemek, hırsız olmayan üyelerimizi ise haksız suçlamalara maruz bırakmamak amacıyla uygulanan temel politikadır. Bu bakımdan topluluğumuz resmiyetten çok, kardeşlik yemini ile birbirlerine bağlıdır.

• Loncamıza ait kasabamız mevcuttur ve her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Amacımız rolcüler için en huzurlu ve müsait ortamı yaratmaktır.

• Daggerfall, üyelerinden lonca içerisinde role play yapmaları dışında hiçbirşey talep etmez. Lonca dışındaki oyuncularla role play yapmak zorunlu değildir.

• Hırsız rolü yapmak isteyenlerin, Stealing yeteneği olması zorunlu değildir, bir dolandırıcıyı veya kaçakçıyıda rahatlıkta canlandırabilirler.

• Nebula Forumlarının yetersizliğinden dolayı, Facebook sayfamızdan veya buradan iletişim kurulmaktadır.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/groups/351493311552599/
Ekibinize başarılar
Bıçağımız keskin olsun...8)
buram buram kalite kokuyor. şu össyi atlatayım katılmak isterim
Herkese teşekkürler, şu an 10-12 kişilik bir ekip halini aldık. Kasabamız ise 5 haneye ulaşmış bulunuyor. Yakında bir açılış gecesi yapmayı planlıyoruz, ayrıntılar ve resimleri de yine buradan paylaşacağım.
Gözünüz keskin, eliniz hızlı olsun. Başarılar :muahaha
Efsane orada mı Efsane?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.