Merhaba,

Uzun zamandır Ultima Online platformlarında bulunmuyordum. ÖSS kaygım bittiği için tekrar burada bulunmak istedim. Zamanında bir kaç sunucuda yer aldım. Oyunculuk ve yetkili alanında bir çok tecrübeye sahip oldum. Ve şimdi sadece platformlarda bulunmak istediğimden buradayım.

Asıl konu ise, Ultima Online oynarken oyuncu olarak pek çok rolde yer almışımdır. Gerçekten Ultima Online oynarken tam zevkini almak ve oyunu hissetmek için çabalamış biriyim. Osi sunucularında da yer almış olarak, kendimi rol yapmada geliştirmiş bir kişiyim. Ve bunu da sizlerle paylaşmak açısından Facebook ile oluşturduğum bir topluluk olan Ultima Online - Role Play adında bir grup kurdum. Burada bu grubu sizlerle paylaşmak ve daha fazla kitleyle çeşitli etkinlikler ve söyleşiler yapmak istedim. Grup daha yeni olduğundan çok az sayıda üyemiz bulunmaktadır. Umarım sayımız artar ve eğlenceli vakitler geçiririz.

Ultima Online - Role Play grubu, bu oyunu sadece oyun olarak görmeyip, bir rol katma gerçeğini üst seviyede tutmuş kişilerin ortak buluşma noktası olarak kurulmuştur. Grup, hiç bir sunucuya ait değildir. Herkes kendi rolünü, yaptığı sunucuda ki maceralarını, yaşantısını anlatabilir bu grupta. Role Play hikayelerinizi, görüntülerinizi ve hatta Ultima Online oynadığınız sunucuda ki karakterinizi bile anlatabilirsiniz..

Role Play ruhunu canlandırmak ve yaşatmak için grubumuza herkesi beklemekteyiz. Okuyup zaman ayıran herkese teşekkür ederim.

Ultima Online - Role Play
Başarılar Dogru Bir Secim.
Başarılar ultimayı sevdirmek için iyi bir adım
Teşekkür ederim arkadaşlar. Aynı zamanda grubumda yayınladığım bir yazıyı burada da paylaşmak isterim. Eğer düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Nasıl Altın Kazanırsınız?

Evet, UO oynarken altın kazanmak için bir çok çaba harcıyoruz. Tabi ki yeni başlayan oyuncularda bu çok zahmetli oluyor. Peki ya sizin altın kazanma yolunuz hangisi? Ben bir kaç örnek vermek istiyorum;

- Koyun yünü satarak
- Balık eti satarak
- Yaratıkları keserek

Bunlardan biri olabilir ya da birkaçı. Ya da sizin başka yöntemleriniz varsa duymak isteriz ^^. Tüm üyelerin bu konuda ki yorumlarını merakla bekliyoruz..


alıntıdır..

Bu konu Xiloscient tarafından düzenlendi(2014-04-18 06:13, 10 yıl önce)
Bu bölümü düşünceniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Güzel bir düşünce UO'nun buna ihtiyacı vardı ve bizden tam destek.
hemen bir hırsız karakter kasayım :)
Aynı zamanda geçmiş günlerde araştırma yaparken yabancı bir sitede görüp, çok beğendiğim bir röportajı da sizlerle paylaşmak isterim.

10-11 yıl önce dial-up modemlerimizle oynamaya çalıştığımız Ultima Online 15 yaşına gelmiş bile.

Çoğumuzun bildiği ve oynadığı Ultima Online çok yakında 15. yaşını kutlayacak, peki ya bu kadar rekabetin olduğu bir MMO dünyasında 15 yıl kalmak ne kadar zor? Yapımcılardan Bonnie "Mesanna" Armstrong'a sorulmuş;

- "Ultima Online neredeyse 15 yıldır bu markette. Başarınızı neye borçlusunuz?"

- "Ultima Online bir sandbox oyunu. Oyunumuzda herkesi cezbedecek bir şeyler var, evinizi dizayn edebilirsiniz, ejderhalar kesebilirsiniz. Bunun yanında şu anda markette olan ve hala en eski bilgisayarlarda bile rahat çalışan bir biz varız sanırım. Ayrıca yine marketteki en iyi topluluklardan birine sahibiz. Kendi adıma 1997'de oynamaya başladım ve 1999 yılından beri de yapımcılığını yapıyorum ancak ben bile her gün yeni bir şey öğrenmeye devam ediyorum."

Birde hırsızlar hakkında ufak bilgiler vermek istiyorum.

- Hırsızların Sırları

1- Sen diğer hırsızlardan çalmayacak veya yağmalamayacaksın.
2- Kasten bilerek hırsızları açık etmeyeceksin.
3- Gizli kimliğini tespit etmeyeceksin.
4- Diğer hırsızları öldürmeyeceksin.
5- Etrafındaki başka hırsızlarla konuşan insanları takip etmeyeceksin.
6- Mümkün olduğunca yardım ve konfor sun insanlara.
7- Aptalca sorular sorma onlara, kendinden uzaklaştırma.
8- Forumda gördüğün sorular sorabilirsin.
9- Mizah duygusunu her zaman koru
10- Senden eğer bişey çalınırsa, etrafta hırsız aramayın.
11- Çok iyi hafızanda tut, kim hırsız kim hırsız değil.

@DESPERATE
"hemen bir hırsız karakter kasayım "

Bundan bir önce ki mesajımı düzenlemek yerine yanlışlık yaparak "SİL" seçeneğine tıkladım ^^. Bu yüzden alıntıyı yapmak istedim kendim.

Güncel
" Xiloscient " Senin nebulada ki mahlasın nedir ?
Nebula sunucusunda bulunmuyorum.
@Xiloscient

Faydalı paylaşımların için teşekkür ederim. Keyifli yazıların devamını bekliyorum dostum.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Ayrıca grubumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Detaylı bilgi için grubumuza katılabilirsiniz.

Sevgiler

#güncel

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.