Master
59.2997
Hatırlıyor musun Andriel, çoçukken buralarda koşup yaptıklarımızı?
Andriel,
- Daha dün gibi hatırlıyorum, hatırlarımda bir gün yew ormanlarında gezerken bir kulübe vardı. Kulübenin önünde de kocaman bir elma ağacı. Ağaca çıkıp elmaları toplarken yaşlı çobana yakalanmıştık ve bizi kovalamıştı. O zaman yediğim elmanın tadını şu an hiçbir yerde bulamıyorum açıkçası.
Andrey,
- Hahaha, hiç unutmuyum. O zamanlar çok güzeldi hey gidi günler hey. Keşke bir elli yaş kadar genç olsam da tekrar ağaçlara çıkıp elma toparlayabilsem.
Andriel,
- Peki şeyi hatırlıyormusun, Cove şehrinde savaş çıkmıştı bizde saklanalım derken bir gemiye binmişiz. Gemi bizi Jhelom kıyılarına götürmüştü. O gün çok korkmuştum açıkçası bir daha geri dönemiyeceğiz diye. O zamanlar imdadımıza oradaki yaşlı kaptan yetişmişti ve evimize geri dönebilmiştik.
Andrey,
- Evet geri dönemeyeceğiz diye çok korkmuştum.

İki yaşlı konuşmaya devam ederken koşarak Andrey’in torunu gelir.
- Dede bizim bahçelerden meyve çalıyor çocuklar yetiş!
Andrey,
- Bir şey olmaz. Onlarında meyve yemeye hakkı var. Bizde sizin yaşınızda iken az mı yemiştik başkalarının bahçesinden, ağacından. Biraz yanımızda otur bizde tam sizin yaşınızda iken yaptıklarımızı hatırlıyorduk.
Andriel,
- Gel bakalım ufaklık otur yanıma. Biz senin yaşında iken bu gölün kenarlarındaki taşlar ile oyunlar oynardık. Ama senin deden oyun oynamayı pek sevmezdi çok yaramaz bir çocuktu.
Andrey,
- Hiçte bile. Ben çocukken balık tutmaya çok hevesliydim. Ondan balıkçı oldum zaten. Senin yaşında iken balıkları tutardım ancak hareket ettiklerinde korktuğumdan geri salmak zorunda kalırdım.
Torunu,
- Hahaha dedecim senin gibi bir balıkçının ufaklığında bunları yaptığını duymak çok güzel.
Andriel,
- Bu yaşınızın kıymetini bilin. Yıllar çok çabuk geçiyor. Çok çabuk yaşlanıyor insan. Tam yaşınız genç iken hayatınızı yaşayın.
Akşam olmuştu artık hava tam kararmak üzereyken,
Andrey,
- Bugünlük bu kadar hikaye yeterli artık eve dönme vakti.
Andriel,
- İyi geceler genç adam dediklerimi sakın unutma.
Çocuk,
- Size de iyi geceler efendim unutmayacağıma emin olabilirsiniz.

Buradan da anlaşılıyor ki yaşımızın değerini iyi bilmemiz gerekiyor.



Aklıma böyle birşey geldi şimdi yazayım dedim =) devamı yoktur.
Bu da değişik bir bakış açısı.Hoş.^^'
Bence betimlemelere biraz daha çok yer vermelisin zaten muhteşem rp yapıyorsun betimlemede koyarsan artık Fevkaledenin fevkinde olur =)
Master
59.2997
Buda demek oluyor ki yeni yazılarımızda bol bol betimleme kullanıcaz =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.