Adept
4.3
5 Mayis
Hm... bugün pazar alaninda garip bir sey oldu. Standlarin arasinda geziniyordum ve birden gözümün önünde bir adam yokoldu. Tamamen sasirmis bir sekilde daha demin oldugu yere bakakaldim. Az önce durdugu yerin etrafina baktim, adami veya ondan geri kalan bir seyleri aradim ama hic birsey yoktu, gercekten de kaybolmustu. Cok esrarengiz...

7 Mayis
Garip seyler oluyor. Esrarengiz bir cübbe icersindeki bir seyi izledim bugün uzaktan, tanidik ile konusuyordu. Esrarengiz sey iki gün önceki adam gibi bir anda yok oldu. Bu yüzden bizim tanidiga sordum. Önce gecistirmeye calisti, sonra esrarengiz seyden "Gamemaster" olarak söz etti... ve garip bir sekilde gülümsüyordu...

8 Mayis
Gecen günkü tanidigi izledim, bir anda cimenligin ortasinda yokoldu.
Yavas yavas korkmaya basliyorum.

9 Mayis
Gece boyunca bir caligin icinde gizlendim ve tanidigin yokoldugu yeri izledim. Tam uyuya kaliyordum ki, tam olarak yokoldugu yerde tekrar ortaya cikti. Hemen kosup neler oldugunu sordum. Yalanci herif uyudugunu söyledi. Lanet olsun... Neler oluyor burada?

10 Mayis
Ormanda odun topluyordum ki, gecen gün tanidigin "Gamemaster" olarak bahsettigi seylerden biri yanimda belirdi. Garip seyler söyledi ve az önce yaptigim seyleri biliyordu. Tanrilar adina... izleniyorum!

11 Mayis
Bütün gün evdeydim... disarida bir yerlerdeler. Erzak depoladim, pencereleri tahtalarla civiledim. Bekleyecegim.

12 Mayis
Gece evden ciktim, biliyorum beni izliyorlar. Bakislarini hissedebiliyorum. Dikkat cekmemeye calisiyorum. Kimseye güvenemiyorum. Kim bilir kimler onlarla is birligi icersinde.

15 Mayis
Bir magarada saklandim, disari cikmaya korkuyorum. Yalnizim, hepsi bana karsi.

16 Mayis
Tutsak bir sekilde yaziyorum bunlari. Esrarengiz cübbeli sey beni buldu ve benimle konustu. Sürekli magarada saklaniyorum diye "Non-RP" yaptigimdan bahsetti. Kahretsin yakaladilar beni!
Tek bir cikis yolu görüyordum ve saldirdim, ama tastan gibiydi sanki. Sansim yok...
Beni saklandigi yere götürdü, büyük bir oda, bir hücrenin ortasinda oturuyorum, cok korkuyorum. Beni yiyecegini düsünüyorum. Artik bir cikis yolu göremiyorum, ona yem olmaktansa kendimi öldürmeyi yeglerim!

Iste.. geldiklerini duyuyorum... Mahvoldum!
haha :D güzel rp serverde gm i görüpte cadı var taşlayın diye bagırdıgımı bilirim(kadın body sinde idi) dalga olsun die onu hatırladım
Haha :D Çok hoşuma gitti güzelmiş ;)
Gerçekten güzel olmus. Ellerine, diline sağlık
MagLor* : Gerçekten güzel olmus. Ellerine, diline sağlık
Çok beğendim :) güzeldi
Başarılı gerçekten emeğine sağlık :)
Emeğine sağlık güzel olmuş :)
deliler hastanesinemi atmışlar =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.