Orpheus ve Damien'in aralarında ki en büyük fark kişiklerindeydi. Orpheus biraz daha kıvrak zekalı , hayatta kalmak için her türlü işi yapabilecek biri iken Damien ise daha dürüst ve ahlaklı , düşünmeden hareket etmeyi sevmeyen biriydi, Orpheus'un tam aksi, belkide onları birbirlerine iten şeyde buydu, farkları.
Yüzleri ise kişiliklerinin aksine birbirlerine en çok benzeyen parçalarıydı, neredeyse birbirlerinin tıpkısıydı, herhalde hep aynı ortamda olmalarının bir sonucuydu, açlığı tokluğu zorluğu kolaylığı beraber yaşamışlardı çocukluklarından beri bir aradaydılar neticede...
Yüzlerinde ki ufak fark Orpheus'un sakalları ve Damienin, Orpheus'un dağınık uzun siyah saçlarına inat edercesine özenle topladığı sapsarı saçlarıydı...
Ufak çocukken aç kalmamak için çalmayı öğrenmişlerdi. Fakat burada da bir ayrılıkları vardı Damien sadece müzik aletleri çalabilirken Orpheus hem müzik aleti çalabilir hem de kimseye farkettirmeden Lord British'i bile soyabilirdi. Zamanıyla bazı tavernalarda hatta tiyatrolarda bile sahne aldıkları olmuş bu da onları cesaretlendirip "Old City Bards" (Eski Şehir Çalgıcıları) adlı çalgıcı gruplarını kurmaya teşvik etmişti. Yetenekleri bununla da sınırlı kalmıyordu Orpheus ve Damien güzel silahta kullanabiliyordu. Orpheus delici silahlara hakimken Damien ise yay ve parçalayıcı silahlara hakim olabiliyordu, hatta 100 adımdan bir adamın başındaki elmayı bile vurabilirdi.
Belkide onları bu kadar uyumlu yapan birbirlerini her alanda tamamlıyor olmalarıydı...
-----------------
Orpheus ve Damien adlı karakterlerle karşılaşabilirsiniz. Belki bir tavernada belki de bir savaşta. Belki de Orpheus'un sizi yokladığını bile farketmezsiniz.
athynas :Orpheus'un sizi yokladığını bile farketmezsiniz.

Allah korusun !

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.