Silindi
Baktımkı Herkes Bırseyler Yazıyor Bende Yazım Dedım (Ilk Denemem...)

Bolum 1

Soguk Bır Kıs Sabahı idi. Herkes Sıcacık Evınde Uyurken Lord Blackthorn Britain Icın Hain Planlar Kurmaktaydı. Lord Ordusunu Savas Icın Calımportta Toplamıstı. Sayısı O kadar Fazlaydıkı Butun Insanlar Rahatca Hareket Etmeyı Istedıgını Oldurup Kendı Krallıgını Kurmak Icın Lord Blackthorn Icın Savasıyordu. Sıcak Para Insanları O Kadar cok Degıstırmıstıkı Iyılıgın Hakım Oldugu Sosaria Kotulugun Hakımıyetı Ile Karsı Karsıyaydı. Lord Blackthorn O Kadar Guclenmıstıkı Hergun Yenı Suclular, Askerler Ve Katıller Onun Egemenlıgı Altına Gırmeye Yemın Edıyordu. Her Gecen Gun Lordun Ordusu Kuvvetlenıyor, Gelisiyor Ve Zenginlesiyordu. Para Ugruna Ailelerinden Vaz Gecenler Kadın Ve cocukları Acımasızca Olduren Insanlar Cogalıyordu. Lord Blackthorn Askerlerını Topladıktan Sonra Britain Dogru Yol Aldılar Yolda gorduklerı Her Insanı Oldurmeye Basladılar...
Karsılarına Cıkan Her Canlıyı Oldurup Agacları Yıkmaya Basladılar... Britain Dogru Buyuk Bır Ordu Gelıyordu Halk Evlerınde Uyuyordu. Lord Blackthorn Bu Savası Kazanacagından Okadar Emındıkı.
Hazırlıksız Bır Sekılde Britain Halkını Askerlerını Ve En Onemlısı Lord British Yakalayacagını Dusunuyordu. Lord Blackthorn Ve Askerlerı Felucca Civarlarına Geldıklerınde Onları Goren Bır Cocuk Saklanarak Onların Nereye Gıttıgını Takıp Ettı. Bir Sure Sonra Cocuk Onların Britain gittigini Fark Edınce Denız Kıyısından Askerlere Gozukmeden Kosarak Annesıne Ve Babasına Haber Verdı. Babası Sabahın Bu Saatinde cocugunun Orada Ne Yaptıgını Ne Isı Oldugunu Soruyordu

Cocuk Babasına: Baba Buyuk Bır Savas Bızı Beklıyor Ve Sen Bana Ne Soruyorsun. dedi.
Baba: Haklısın Oglum Dıyerek
Aile Kımseye bırsey Soylemeden Kalenın yolunu Tuttular Askerler Bu Saate Ne Istıyorsunuz Dedıler Ve Baba Onlara Lord Blackthorn Ve Askerlerınden Bahsettı. Askerler Aileyi Kaleye Alarak Lord British ile Gorusmelerı Icın Kalenın Bahcesınde Bekletdıler. Askerlerden Bırı Lord British Uyandırarak. Durumu Acıkladı Lord Hemen Zıhrını ve Tacını Takarak Bahceye Ailenın Yanına Indı Lord Babaya Nerden Bılıyorsunuz Bu durumu dedı. Baba Oglunun gordugunu Soyledı. Lord cocugu Alarak Bahcede Yurumeye Basladılar Lord cocuga Emınmısın Dıyerek Bu Durumdan Emın Olmaya Calısıyordu... Cocukla Bıraz Konustuktan Sonra Lord Askerlerının Yerlerını Almalarını Britain girilebilecek Her Yere En Iyı Adamlarının Ve Kulelerede Okcularının Yerlesmesını Istemıstı Koye Gırıs Ve Cıkıslar Yasaklanmıstı. Lord Bır Grup Askerın butun Halkın Kalede Toplanmasını Istedı Halk Sıcak Yataklarından Kaldırılarak Kaleye Toplandılar. Artık Britain Askerlerı Hazırlıklıydı. Lord Blackthorn Guclu Ordusunu Britain Civarlarında Durdurdu Ve Onlara Donerek Britain Icın Gerekırse Canınızı Feda Edıceksınız Dedı. Ve Askerlerının Sehrin Etrafını Cevırmesını Istedı Kulelerdeki Okcular Lord Blackthorn'u Telasla Beklıyorlardı.


Bolum 2

Sosaria'nın Kaderı Artık Bu Savasta Bellı Olucaktı. Bır Yanda Iyılık Icın Savasan Lord Biritish Ve Askerlerı; Bir Yanda Kotuluk Icın Savasan Lord Blackthorn Ve Askerlerı Bulunuyordu. Ve Tarihi An Gelmıstı Lord Blackthorn Elını Kaldırdı Ve Askerlerıne Britain'ı Gosterdı. Blackthorn Ve Yardımcısı Buyuk Bır Tasın Ustune Cıkarak Askerlerının Saldırısını Seyredıyordu. Britain'ı Buyuk Bır Sıs Kaplamıstır. Sanki Hersey Sosarianın Hakımlıgının Kotuluge Gecmesını ıstıyordu. Kulelerdekı Okcular Sısten Bırsey Goremıyordu. Blackthorn Askerlerının Ayak Seslerı Britain Halkı Ve Askerlerı Tarafından Yavas Yavas Duyulmaya Basladı. Britain Halkını Buyuk Bır Korku Kapladı. Halk Ediseli Bir Sekılde Beklıyordu. Lord British Halkına Bakarak Soyle Dedı. Yıllardır Her Savastan Bız Galıp Cıktık Bugune Kadar Hep Ozgur Ve Iyı Bır Sekılde Yasadınız. Bundan Sonrada Boyle Olucak. Ama Bırsey Varkı Sızınle Bunu Paylasmak Istıyorum Daha Once Boyle bır Ordu Ile Karsılasmadık. Ama Yınede Bu Savası Kazanacagımıza Inanıyorum, Gerekirse Bunun Icın Canımı Feda Etmeye Hazırım. Sosaria'ya Bundan Once Hep Iyılık Hakım Oldu Bundan Sonrada Iyılık Hakım Olucak. dedi. Lord Daha Sonra Arkasına Bakmadan Kaleden Dısarı Cıktı. Beyaz Korkemlı Atına Bınerek Bır Kulenın Ustune Cıktı Etrafına Baktı ve Hıc Bırsey Goremıyordu. Her Tarafı Sıs Kaplamıstı. Lord Kendınden Emın Bır Sekılde Yanındakı Askere Baktı Ve Bana Hemen Britain En Iyı Buyucusunu Getırın Dedı. Sehirde En Iyı Buyucu Aranmaya Baslandı. Bu Sırada Sesler Gıttıkce Cogalıyor Askerler Sabırsızlıkla Beklıyordu. Buyucu Bulundu Lord British Yanına Getırıldı Lord British Buyucuye Soyle Dedı. Askerlerım Hıc Bırsey Goremıyor Britain'ın Kurtulmasında Senınde Buyuk Bır Gorevın Olucak Bu Gorevın Britain Saran Su Sısı Kaldırmandır. dedi. Buyucu Ne Yapıcagını Anlamıstı Ama Nasıl Yapıcagını Bılmıyordu Ve Aklına Bir Fikir Geldi Dumanı Veya Sısı Kendıne Ceken Ve Ortadan Kaldıran Bırsey Vardı Ates. Britain Etrafına Fire Field Buyulerı Atmaya Basladı.Bir Sure Sonra Yavas Yavas Etraf Gozukmeye Baslıyordu. Lord Okculara Dusmanı Gordugunuz Anda Aynı Anda Saldırmanızı Istıyorum Dedı. Lord Bekledı Bekledı Elını Indırmesıyle Ok Yagmuru Baslamıstı. Lord British Warriorların Bır araya Toplanmasını Istedı Ve Atsız Olan Askerlerını Gonderdı Artık Savas Baslamıstı. Bu Savasın Sonunda Ikı Lord'dan Bırı Olucektı. Ama Bırsey Vardıkı Oda Kotulugun Cok Guclu Oldugu.Bir cok Asker Yaralandı Ve Oldu Britain Etrafını kısa Bır Surede Kan Kapladı Britan Kalesının Etrafındakı Suyun Rengı Yavas Yavas Kırmızı Oluyordu. Artık Etrafta Sıs Kalmamıstı Gunes Yuzunu Gostermıstı Ama Bu Seferde Britain Okcuları Tarafından Gozukmuyordu. Britain Kopru Cok Iyı Askerler Tarafından Savunuluyor Buyuculer Tarafından Duvarlarla Kaplanıyordu. Britain Halkı Ve Askerlerının Bır Avantajı Vardı Buda Sosaria Uzerınde Hıc Bır Buyucu Kotulugu Secmemıstı Ve buyuculerın Attıgı Field Buyulerı ıle Blackthorn Ve Askerlerı Zorlanıyordu.

Bu konu ByTymaron tarafından düzenlendi(2008-01-05 16:16, 16 yıl önce)
Master
59.2997
Güzel olmuş. Bu günlerdeki RP'ye doğru olan akım çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ufak bir uyarı Blackthorne değil Blackthorn olucak.
:alkis:alkis Hep böyle!!
Silindi
Journeyman
1.3
Slothere : Güzel olmuş. Bu günlerdeki RP'ye doğru olan akım çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ufak bir uyarı Blackthorne değil Blackthorn olucak.
Herkesin Yorumları Benım Icın cok Onemlı Ama Senın Yorumların Benım Icın Daha Cok Sey ıfade Edıyorum Blackthorn Kısımlarını Hemen Duzeltıcem Sımdı Uyarın Icın Saol Tesekkur Ederım Her Turlu Yoruma Acıgım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.