Sürgün
Göz kamaştırıcı ay ışınlarının gökyüzünden süzülerek vurduğu Britain maden ocaklarının girişinden yoğuntulan kılıç ve zırh sesleri bütün gece duyuldu. Britain Topraklarının kralı korkusuz Lord British şovalyeleri için hazırlanan keskin kılı. darbelerine dayanıklı zırhları ve dağları delercesine keskin ve görkemli kılıçları özenle inceliyor, kontrol ediyordu. Sosaria üzerinde bugüne kadar gelmiş hiçbir kral şovalyeleri için bu kadar endişelenmezken Lord British onlar için tedirgin ve bir o kadarda emindi.

Soğuk hava ve gecenin ayazına rağmen bütün gece uyumayan halk ve madenciler çok sevdikleri, değer verdikleri Kralları için bir çaba içindeydiler. Zaman geçtikce halk savaşın soğun nefesini ensesinde hissedercesine ürperiyor ve korkuyordu. Lord British bu çabanın ve korkunun farkındaydı.

Britain topraklarında güneş yeniden doğmaya başlamıştı belki bu britain halkının son göreceği ışıktı. Artık Lord British emrindeki askerler görkemli ve bir o kadarda özel zırhları ile kılıçlarıyla savaşa hazırlanmak için kuşanmaya başlamıştı. Savaş zamanı yaklaşıyordu bu zorlu mücadeleden eğer Lord Blackthorn galip ayrılırsa Sağ kalan Britain halkı için zor zamanların başlayacağı anlamına geliyordu. Halk ya bu topraklardan sürülecekti ya da Krallarının ve şovalyelerinin aldığı galibiyet ile bağımsız, özgür ve güçlü Britain topraklarında yaşam sürmeye devam edeceklerdi. Britain topraklarının kaderi bu zor savaşta şekillenecekti.

Artık herşey Kral'ın emrindeki şovalyelerinin vereceği mücadeleye bağlıydı.


NoT: Devamı beğenilirse gelebilir...

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-01-06 20:29, 15 yıl önce)
Hoş olmuş devam
Güzel olmuş Ardıl.. Ancak bazı anlatım bozuklukları olmasa daha iyi olur gibi :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.