Ronark Ultima online Dungeon Boss Sisteminden cıkan cilahları Begeninize sunuyorum.

Eski Zamanalardan Ronark Serverı Not: Tum Eski üyelerimiz Owner Relic'e ulasarak mevcut vermıs oldukları emeklerını gerı alabılırler eskı acc aktıf etme sistemimiz sayesinde herkes kaldıgı maceraya kaldıgı yerden devam edebılıcek ...



Silah Şöleni ...

















































Full Silahlar...
Başarılar Relic Kardeşim. Zamanında baya emek verip baya ayakta kalmıştın
Silahlar gerçekten hoş, başarılı. Fakat ilk resimde anlatmak istediğin Ronark Ultima online'daki oyuncularımı göstermek istedin ? Oyuncu sayısının fazla olduğuna dair..
Orda Allshow kullanılmış
Evet Allshow kullanıldı eskılerı gostermek istedim ve bu eski palyerların harcamıs oldugu emeklerının bosa gıtmedıgını soylemek istedim sucuda bır istatisik sisitemim mevcut mysql vt bir sistemdir bu sistemde eski oynadaıgınız karakterınız aratıp buldugunuz takdırde eger bana ualsırsanız oyundan yada msn den accountunuz acabılrim ve kaldıgınız yerden devam etmenızı saglıyabılrıım sonucta benım son donemde ronark sunucum sponsorlu di kapanmak gibi bir sıkıntısı yoktu ama kapanma sebebı ıse benım askere gıtmemdı ama suanda hıc bır sorun kalmadı meslek oalrakda TSK Astsubaylık yapıyorum ve herhangı bırsekılde sunucumu kapatmıyacagım bu nedenle ınsanları uzun soluklu bır uo keyfı yasaması ıcın caba sarf etmekteyım neden ugrasıyorsun dıyenler olabılrı ozel bır nedenı yok tamamen duygusal uo ıle ugrasırken kendıkmı mutlu hıssedıyorum. bazı gunler sabahlıyorum scriptlerın basında bazen yenı sıstemler yapmak ıcın cırpınıyorum yerı geldı bas agrısında kalvyeler kırdım yerı geldı mukembel ısler basrdım ama sonuc olarak ultıma online ınsanın krakterını yaratması ve yasatması olayı bana cok ılgın ve cazıp gelıyor bu endenle ultıma scriptıng ve kodlma ıslerıyle ugrasıyorum. HErkese warolan projesınde basarılar amacımız kımsenın pğlayerını calmak degıl amacımız herkes hakketıgını alsın kımsenın emegı zayı olmasın son donemlerde ortaya cıkan hack su bu db vt sQL vs boyle SACMALIKALR IYICE ARTTI ZATEN OYUN YOK OLMAYA YUZ TUTYOR BIRAKINDA MILLET EGLENCEIYLE BARI MUTLU OLSUN . mILLET BIR sQL ACIGI BULMAYA DURSUN HEMEN NASIL SOMURUM BEN NASIOL LAMERLIK YAPARIM DIYE UGRAS ICINDE . ALLAH BOYLE INSANLARA AKIL FIKIR VERSIN NE DIYEM :)
Hep kapanmıyacak demiştin kaçıncı oldu ? Şu an player sayısı kaç 3- 7 ? başarılar
Artık skill kasıp oynmaktan sıkıldıgınız size ilk günkü zevki vermeyen sunucular ve verdıgınız bosa gıden emeklerınız hic biri yok cunku Ronark Ultima Online Account aktarım sistemi Sayesinde aksmıs oldugunuz bır sunucudaki accountunuz tespit edıldıkten sonra aynı accountunuz Ronark Ultima Online Sunucusuna akratılarak oyununuza kaldıgınız yerden devame debılıceksınız .

Not: ıtemlar dıger serverla aynı olmadıgı ıcın karakterın datasındankı itemlar aktarılmayacaktır. yanlızca accountun sahıp oldugu stabıl degerler ronark Ultıma online Sunucusuna arktarılacaktır. yardım ve ayrıntılı bilgiyi
Ronark System Admınıstrator : [email protected]
ulasıp gereken yardımı ve hızmetı alabılrısnız. Ronark Herkesın en ıyıyı hakkettıgını bılıyor ve bunun cabasını verıyor .

İyi forumlar . iyi eglenceler .
mthN : Başarılar Relic Kardeşim. Zamanında baya emek verip baya ayakta kalmıştın
Bu Ronarkuo bir ara açılıp sonra gm'in birinin gerçek hayatta kaybolması üzerine kapanan server değil mi ? yanlış hatırlamıyorsam 25 gün falan aktif olmuştu.
Başarılar...








WwW.pvpkings.net

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.