Arkadaşlar 4 senedir Roleplay(rp) oynamadığımdan unutmusum ilk açılımda 3 skill kullanma hakkı veriyor warlock olacaklar hangisini seçmeLiii ?? ve açıldıktan sonra warlock skilleri nelerdir ne sekilde kasılabilir şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum... ( :yes )
Rp sunucusumu var ?
65-50 gerekli silah yeteneğin
35 cooking
30 camping ( eğer karakterini bir yere bağlayan bir şey yok ise rolüm rahatlasın diyorsan 40-45 e çıkarabilirsin )
59-65 fishing ( bu benim hobimdir bir çok sunucuda aynı zamanda yetenek istemeden yazarlığa bulaşıp kitaplarını yayınlayabilirsin ama balıkcılığa yeterli önem verilip desteklendiyse balıkcılıktan şaşmam : < )
70 parrying
47 healing
63 tactics
45 wrestling
60 animal lore
55 arms lore

Bu normalde benim savaşçı karakterimi yapılandırmam.Bir çok yeteneğin ismini hatırlamadığımdan hatırladıklarıma yer verdim.Eğer sadece bir rol yapma sunucusuysa bu tarz bir tablodan gerekli karakteri çıkarabilirsin.Eğer sunucuda iki aydan fazla oynayabilisen sadece kullandığın taktirde 4/4 lük bir karaktere sahip olman mümkün ( bir çok konuda bilgili )

Bu nasıl bir tablodur diye soracak olan birisi çıkacaktır diye düşünüyorum rol yapmak için girdiğiniz bir sunucuda her şey 100 - 90 - 80 veya 70 bile fazla ki 70 olursa cıvkı cıkar.Bırakın bazı şeyler kendiliğinden gelişsin.
80 mage 80 eva 70 sword 70 tactics 60 heal 60 anatomy geri kalanda rol yapılacak şeylere göre dağıtılabilir.
Nedense Rp olarak warlock a bir türlü ısınamadım. Bana çok üst seviye bir varlık gibi geliyor. Bir Gandalf mesela adam Tanrılar tarafından yollanmış biri. Bana göre büyücülük ya doğuştan yada çok uzun insiye (ustanın el vermesi gibi) süreçlerinden geçmesi gerekiyor bundan sonra geliştirmek için bir savaşçıdan kat be kat fazla çalışması lazımken warlock nedense garip geliyor. Tabi bu eleştiri değildir sadece benim görüşüm ama yukarıda verilen yetenek değerleri çok güzel ve tam bir rp sunucusu için.
Mantıken Warlock denen şey aslında büyü gücü üstün ve hafif kesici delici silah taşıyabilen sınıf.Yanlış tanımlanıyor Ultimada.Yarı büyücü yarı savaşçı Hybird kriterleri taşır.Diğer yardımcı skiller ile tam bir sınıf kazanır.Sonuçta büyü yapabilen bir sürü sınıf var.(Ranger,Paladin,Death knight,Cleric,Friar,druid,shaman vs vs)

En basitinden bir yakın dövüş yeteneği büyücülük ve okçuluk tercih ettiğinizde sizi ranger sınıfına sokar.Ranger ultimada en zevkli sınıf kanaatimce.Size taming (pet) tracking (iz sürme) gibi yetenekler bahşeder.Ranger Archer ile karıştırılan bir sınıf.Tek farkı Ranger hayvanları eğitmesi ve doğa üstü güçleri.Yoksa bir okçuda iz sürüp ok kullanabilir.

Ranger için
100 taming
100 archery
50 tct
80 tracking
60 veterinary
60 animal lore
80 magery


yeter sanırım. böyle 530.0 yapıyor geriye kalan 170.0 de Lumberjacking bowcraft fletching kullanılabilir :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.