Merhaba Arkadaşlar Ben Yıllardır Düz Ultima Online Oynuyorum Bazı Arkadaslarım RunUo Zamanı Başlayınca Ona Geçtiler Bende Onların Serverlarına Katılmak İstiyorum Fakat Bu Oyunu Oynamak İçin Sanırım Bi Dosya Varmış Sorarsan Söylerler Dediler Ultima-Strikeda Bende Siz RunUocuların Yardımını İstemek İçin Topick Actım Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler Şimdiden
Adept
4.3
Ehm oyun mu oynamak istiyorsan, UOGateway adlı programı arıyorsun sanırım. Sitede bir arama yapıver, olmadı Google'da rahat rahat bulursun.
Cok Teşekkürler Neran Sadece Bu Programı İndirerek Giriliyormu Yoksa Ultimaya Ekler Falan Varmı?
Adept
4.3
O programda bir sürü RunUO sunucusu listelenir, oradan giriş yapabilirsin.
Biraz zor olcak ben oynamaya kalktım beceremedim.Biraz farklı sphereden hatta biraz deil baya farklı.
Biliyorum Daha Önce Oynadım Cok Güzel Fakat Arkadaş Yapmıstı O Arkadasta Yurt Dısına Gitti Ögrenemiyorum UOGateway İndirdim Bir Sürü Server Cıktı Karşıma Bazı Serverlara Girmeyi Denedim Olmadı Hepsi Hata Verdi Acaba Monday's Legendy Gibi Bir Ek mi İstiyor?
Adept
4.3
Patchli Mondains Legacy ile denemeni öneririm, diğerleri artık çok eskide kaldı, Sphere bile artık MLye geçiş yapıyor, ki RunUO bu konuda çok daha ileride.
Patchlisi Bu Sitede Varmı ? İndireyim Burdan İndiriyorum Şimdi Ama Patchlimi Bilmiyorum?
Adept
4.3
Oyunu kurduktan sonra patch yapıyorsun. =)
:) Tamam Tşkler.. Neran
Adept
4.3
Rica ederim, düzgün tutumundan dolayı teşekkür ederim.
Ya Gene Olmadı ML' İndirdim Tüm Patchleri Yaptım Giremedim off Olmayacak Galiba...
eğer client geçersiz bir işlem yürüttü ve kapanacak diyorsa,frameworks 2.0 indirip kurmayı dene.
Runuo vıcık vıcık Warcraft esayaları dolu oldugu icin tabi yeni sürümleri kullanıyo,zaten Mondain's Legacy de runuo tarzlı dikkatinizi çekerim.
Arkadaşlar Belki Yeri Değil ama Ben Uo ya Başlamak istiyorum Bana Yeni ve Bir Okadar da gelecek Vaat eden biR seRveR ADresi VErirmisiniz Gatewaydakilerin cogunun sitesi Açılmıyor...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.