Silindi
Elimde cok iyi bi kaç pc ve bir kaç bin oyuncuyu kaldıracak kadar bağlantı var. İşinde çok iddaalı, runuo scplerinden anlayan birilerini arıyorum. Ama copy pasteci olmasın lütfen. ilgilenenler [email protected] msn adresinden iletişim kurabilirler.

Soru sormak için geliceklere gelmesinler die bilgi: Sunucu 1 senedir boşta yatıyo. 1 2 aylık sunucu düşünenler istenmiyor. uzun online zamanları ve bol çalışma gerektiricek çok ciddi bi projedir. maddi bir sorun yok. Sunucu 2 adet olup 2 side runuo olucak. runuo da şu olmaz bu imkansız diyenler copy pasteye devam. Yapılamıyacak hiç bişi yok diyenler i bekliyorum. Saygılar.
SEN ARA ARA BULURSUN GARDAŞ OKİTO O ADAMI YANİ ARA ARA DÜNYAY DÖNE DÖNE DURURSUN
Sayın arbay, siz bedavaya çalışır mıydınız??? Kimse size bütün gününü( hem de çok iyi C# ve ya VB.net bilerek ) vermez. onun yerine başka proje yapar ve zengin olur...
Bedavaya çalışacak sphere scripter neyse de bedavaya işini bilen runuo scripteri bulman çok zor.Belki bi mucize olurda bulursun.
Hem RunUO Scripterligi Bilcem Butun gunumu harcıyacam ben nerden ekmek yiyecem dunya gez belki amelenin birini bulursun :d

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.