Arkadaşlar Pandoras Box u ariyorum newbie alani fln yaparken baya yardimci oluyordu kayboldu yardim ederseniz sewinirim
o zaman sende arama yap :)
Ya hala bu forumlarda gereksiz cvplara hazır bekleyen insanlar olduğuna şaşırıyorum.Biri yardım ister diğeri ise hep ordadır ve acemi birine hemen arama yap kendin bul araştır vb örneklerini çoğaltması mümkün cvplar verip sonuna smıles koyarlar.Aslında bu gibi kişilerin amaçlarını ve problemlerini anlıyorum amaçları sözde dehalıklarını kanıtlamak yada sadece kendilerince bildikleri ve hatta bazen bilmedikleri konularda insanlardan üstünmüş gibi davranmak.
faruk88 : Ya hala bu forumlarda gereksiz cvplara hazır bekleyen insanlar olduğuna şaşırıyorum.Biri yardım ister diğeri ise hep ordadır ve acemi birine hemen arama yap kendin bul araştır vb örneklerini çoğaltması mümkün cvplar verip sonuna smıles koyarlar.Aslında bu gibi kişilerin amaçlarını ve problemlerini anlıyorum amaçları sözde dehalıklarını kanıtlamak yada sadece kendilerince bildikleri ve hatta bazen bilmedikleri konularda insanlardan üstünmüş gibi davranmak.

Merhaba,

Eleştirdiğiniz hataya kendiniz düşmeyin lütfen. Tartışmaya sebep olacak mesajlardan kaçının.
Ztn öle hatalara düşecek kdr alçalmadım henüz.ben yeterince understandly bi insanım dostum.
hollysong : https://arya.altervista.org

Verdigin yerde vırus war ındırdım ve avıra delırdı vırus oldugunu soyledı bende sıldım sımdı bıldıgınız guvenılır bır lınk varmı ?
faruk88 : Ztn öle hatalara düşecek kdr alçalmadım henüz.ben yeterince understandly bi insanım dostum.

Öncelikle burası "Türkçe" bir forum, Türkche veya İngilizce değil anlayışlı arkadaşım.

Görebiliyorum ne kadar anlayışlı olduğunu ki bu yazacaklarımı da anlayabilirsin umarım; Biz burada insanları her şeyi hazır beklememeye, biraz olsun araştırmaya yönlendirmek için uğraşıyoruz ki arama butonu sayesinde bu çok kolay... Ayrıca aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın ne anlamı var, gereksiz DB'i kasmaktan başka bir işe yaramaz...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.