Bu bölmümüzdeki haretlilik belli.potansiyel belli hedef kitle belli.burada sapkınlık kavga gürültü yok.çünki burda kavga edecek potansiyele sahip insan yok.
bu bölmün kuralları ise şu şekilde sıralıyalım.

Madde 1 : Konu başlığı yazarken çok dikkatli olun.Dİğer hiç bir bölümde bu kadar yanlış anlaşılma oluşturmaz konu başlığı.Konu üzerindeki hakimiyetinizi ve ciddiyetinizi başlıkta belli ediniz.biraz edebi takılın.

Madde 2 : Konu hakkında bilginiz yoksa sakın musallat olmayan bilen birisi varsada zaten gelir o sizi bulur.mümkün olduğunca runuo scripting ilede ilgilenmeye ve yardımcı olmaya çalışacağım bundan sonra.bu bölmü çok ihmal ettik.bir çok kişi bence böyle bir yerin varlığını bile bilmiyor.

Madde 3 : Bu Bölmün canlanması için yeni bir uygulamaya gidilecektir.Bu konu hakkında ilerleyen günlerde sizlere bilgi vereceğim.şimdilik buradaki aktifliğiniz çok önemli.bence bir yerlere gelmek istiyorsanız bu bölem sıkı sıkı sarılın.

Bu bölüm zaten başlı başınca ayrı.gerek yapısı açısından gerekse hitap ettiği kısım bakımından.burada topic açam arkadaşlarımız zaten konu hakkında üç aşşa beş yukarı bişieyler biliyordur en azından yazılan cevaplardan yorumlar çıkartmayı becerebiliyorlardır.

Saygılarımla.....
Esenle Kalın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.