arkadaşlar son günlerde türkiyede uo oynayan sayısı azalmaya başladı. biz bunu değiştirmek istiyoruz. ve bu yüzden para verip dedecaded aldık fakat ben scriptlerden hiç anlamıyorum ve servere yardımcı olan arkadaşlarda anlamıyorlar. bu yüzden zor durumdayız anlayacağınız bir scripter arkadaştan yardım istiyoruz. bizim amacımız insanlara uo ruhunu yeniden kazandırabilmek. biz ciddi düşünüyoruz sizde bu konuda yarrdımcı olabilecekseniz ve ciddi düşünüyorsanız pm atınız. teşekkür ederim.

Bu konu Ultura tarafından düzenlendi(2007-09-11 17:16, 16 yıl önce)
Novice
0.1
kurtarın su uo yu valla ya..
Adept
4.3
Ehm.. Scripter olmadan sunucu almanız pek profesyonelce olmamış. RunUO arıyorsunuz değil mi?
evet runuo 1.0 için arıyoruz
Neon : kurtarın su uo yu valla ya..


+10
yokmu arkadaşlar ilgilenen
serverimiz udp paketlerine karşı korunmaktadır ayrıca log ları hergün inceleyeceğim
Scriptten anlamayan adam log'danda anlarmı ? ayrıca ne kadar koruma yapsanda her zaman bir açığı olacaktır değilmi ?
kusura bakma ama scp den anlamıyorum derken hiç anlamıyorum demedim biraz da olsun c++ biliyorum. ayrıca loglara bakmak için script bilmeyede gerek yok. bu benim ilk açtığım server değil bundan önce dark sosoriayı host etmiştim yurt dışına çıktığım için ownerlığımı devretmek zorunda kaldım.
Silindi
Banned
0
Loglara bakmak için script mi gerekiyor? Yoksa oyun bilgisi mi ?

Runuo hakkında fazla bilgim yok.Ama sphere için oyun bilgisi gerekir.

Aynı zaman da bir site loglarını okumak için php yada asp bilgisi gerekmez.
Neon : kurtarın su uo yu valla ya..

:)

Logları incelemek için script alimi olmaya gerek yok ama her şey de logla çözülmez. Bir staff üyesi istedikten sonra her halükarda hile yapabilir. Zamanında bizim de kullandığımız bir anti-cheat sistemi vardı rus arkadaşların yadigarı ( belki RunUO 2.0'a eklemişlerdir, pek takip etmiyorum uzun süredir.. ) eklenen yada modifiye edilen her şeye bir etiket yapıştırıyordu filanca gm tarafından editlenmiştir diye. Ama o bile çözüm olmuyor. Zaten sayısını 1-2 arasında tutmaya çalıştığımız gmlerimizden biri allem-kallem edip edit yapmıştı da tecrübemize yakalanmıştı. Öncelikle kadronuzu iyi oluşturun derim.

Script işine gelince.. Bir owner mutlaka scriptten anlamalı, bir scripte bakınca kabaca ne iş yapar anlayabilmeli. Gerektiğinde küçük değişiklikler yapabilmeli. RunUO C# dilinde yazıldığı için biraz ingilizceniz varsa zaten scriptleri de kolayca anlayabilirsiniz. Takıldığınız noktalarda da U-S'e danışabilirsiniz. Bir sürü hazır script ve yardım etmeye istekli kullanıcı var. ( şimdilik bu kadar, geç oldu.. )

İyi çalışmalar.
Beni al lütfen (:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.