Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Geri Sayım Başladı ! Türkiye'de bir ilk olacak Ultima Online Second Age Sunucusu (T2A) 26.05.2012 12:00 ' da kapılarını açıcaktır...

Amacımız Ultima Online Oyuncularını 1998 Yıllında Orjinal Osi Sunucularında Yaşanan Anları yaşatmak ve ciddi bir oyun ortamı anlayışıyla bitmek tükenmek bilmeyen MMORPG zevkini paylaştırmaktır !
Dünya genelinde en çok oyuncu sayısına ulaşan sunucuların tümü T2A'dır. Bunun sebebi sunucu RunUO tabanlı olmasına rağmen , hem sphere oyuncularının kolay adapte olması hemde Tarihin en zevkli Paketi olan Second Age'nin Kendine Özgü Yapısıyla Alakalıdır.

Pratik yapmak istiyorum T2A' yı nasıl denerim ? Pratik yapabilceğiniz T2A Sunucuları ve ortalama oyuncu sayıları aşağıda belirtilmiştir...
AŞAĞIDAKİ SUNUCULAR SADECE T2A ' YI TANIMANIZ İÇİNDİR , SUNUCULARDAKİ EK SİSTEM VE DİĞER ÖZELLİKLER BELİRTİLEN SUNUCUYU İLGİLENDİRMEKTEDİR !

UOGamers: Hybrid Ortalama Online Oyuncu : 700 +

In Por Ylem Ortalama Online Oyuncu : 1.000 +

UO Second Age Ortalama Online Oyuncu : 500 +

https://www.truosa.com
Xantier diye birisinin açtığını sanıyorum ve tutturamamıştı. Yani ilk değilsiniz.
Umarım başarılı olursunuz, başarılar..
Kaçıncı ilk :) Başarılar.
Yorumlar için teşekkürler , fakat daha önceden yapılan çalışmalar Sphere emülatöründe olmuş ve başarısızlığa uğramışdır. Proje emülatörümüz RunUO dur arkadaşlar ve daha önceden RunUO emülatörü üzerinde SecondAge Osi Clone sunucu açılmamıştır. Xantierinde denemesi gene Sphere 56b emülatöründe gerçekleşmiştir. Yukarıda örnek olarak verdiğim sunucuları zaten bilmekte olduğunuz en popüler RunUO SecondAge ve UOR sunucularıdır , bizde konsept olarak 98 osi clone ve bir takım geliştirilmiş özelliklerle sunucumuzu yapılandıracağız. Skill kasma alanı vb... Ultima Online'nın kendi iç yapısında olmayan ve oyunun dengesini bozacak eklentiler kesinlikle olmayacaktır. Bizimde umudumuz sunucunun Türkiye'de hedeflerine ulaşmasıdır fakat Türk oyuncularımız dan katılım umduğumuz gibi olmaz ise en azından dil değişikliğine giderek Ülke'mizde beğenilen sistemlerimizi sunucu kapatılmadan globala taşımaktır. Tabi unutmamak gerekirki koyduğumuz hedefler bir kaç ay için değildir , sabırla bekleyeceğiz ve en son çare olarak globale çıkacağız. Aslında fazla sözede gerek yok sunucu açıldıktan sonra katılımlarınızı ve yorumlarınızı sabırsızlıkla beklemekteyim. Teşekkür ediyorum.
türkiyede beğenilmezse yurt dışına hiç açılmayın derim zaten olanları varken. bu arada emulatörü fark etmez ruo veya sphere aynı şeyler yapıldığı sürece :p

edit : bu arada başarısızlığa uğramadı, sadece tutmadı o kadar.
Xantier : türkiyede beğenilmezse yurt dışına hiç açılmayın derim zaten olanları varken. bu arada emulatörü fark etmez ruo veya sphere aynı şeyler yapıldığı sürece :p

edit : bu arada başarısızlığa uğramadı, sadece tutmadı o kadar.

Teknik açıdanda , mantık açısındanda cidden yanlış düşünüyorsun , Expansion Aynı olsa dahi RunUO ve Sphere arasında gerek sistemsel gerek , oyuncu sistemi açısından ciddi farklılıklar vardır. Açıklamamda ki tabir rahatsız ettiyse özür dilerim , ama tartışmak yerine destek olmak bence en doğrusu ve açıldığında nasıl bir çalışma olduğunu ve girdiğinizde bizzat test ederek çok daha iyi anlayabilirsiniz.
yok estağfurullah ne tartışması başarılar bu arada. ama aynı şeyler yapıldığı sürece ruo ve sphere'ın hiçbir farkı yok.
Xantier : yok estağfurullah ne tartışması başarılar bu arada. ama aynı şeyler yapıldığı sürece ruo ve sphere'ın hiçbir farkı yok.

Emin olun Sphere open source olsa, Run Uo'yu ağlatırdı. C++ vs C#, karar sizin :)
Run Uo nun daha fazla olanağı sağlamasının tek sebebi kullanan kişilerin yani her daldan birileri eklemeler yapıp paylaşıyor. Sphere ise 1 kaç kişinin himayesinde ve kafalarına göre takılıyolar.

Başarıalr tekrardan.
Banned
-3
başarılar.
Teşekkürler ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.