Türk ml destekli runuo serveri arıyorum. Çok araştırdım hepsi kapanmış. Runuo devri bitti herhalde diye düşündüm, umarım yanılıyorumdur.
p.m attım
aramachus attığın server paso 200 playeri olan servermi aga bişi benim run uo yu örenebileceğim bi site atarmısın . birde o serverda servera nasıl baglanıcas. :?
Ml destekli runuo serveri istememdeki asıl amacım kr ye alışmak. Daha önce hiç runuo serverlerinde oynamadım. Spehereden kr ye geçince birşey anlaşılmıyor tabii olarak. Beğenirsem OSI ye geçmeyi planlıyorum. OSI de kaç türk var ?

Edit:

Aramachus ilgin için teşekkür ederim ancak verdiğin servere phpbb aracılığıyla üye olunuyor ve forum uçmuş, yani üye olamadım.
Kafam attı az önce OSI ye üyelik aldım. Bir çok server var. Türkler hangisinde daha yoğun ? Daha doğrusu Osı de türk varmı ? :)

Bu konu Hayspat tarafından düzenlendi(2009-05-24 04:53, 14 yıl önce)
europe
3m!r : aramachus attığın server paso 200 playeri olan servermi aga bişi benim run uo yu örenebileceğim bi site atarmısın . birde o serverda servera nasıl baglanıcas. :?

Attığım sunucu 500 playerı gordü :) Ancak en sınır oldugum tarafı oradaki Aramachus ben değilim (forumlardaki) gene çocuğun teki çalmış nickimi.

Döküman linkleri vereyim.

https://www.ultima-strike.com/dokuman/runuo-da-skill-gelistirmek

Bağlanmak için Razor adlı programı indirmek zorundasın sana ip ve port verir sunucu onları yazarak giriş yapabilirsin razoru alttaki linkten indirebilirsin. eğer çalışmaz ise .net framework 1.1 veya .net framework 2.0 oda olmadı 3.5 i dene :)

https://www.runuo.com/razor/Razor_Latest.exe

Onun dışındaki soruların için buradayım.Yada msn adresimi ekleyerek ulaşabilirsin [email protected]
Bende ml destekli bi server arıyorum banada söyleyebilirmisiniz

Bu konu greywolf91 tarafından düzenlendi(2010-06-06 22:16, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.