Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Öncelikle herkese merhabalar.

Arkadaşlar, Ultima Online Runuo sunucusundan anlayan, işini iyi yapabilecek ve referansları deneyimi güvenilirliği olan bir Scripter aranıyor.

Scripter neden aranıyor ?
- Runuo server siparişi vermek istediğim için scripter aranıyor.

Olayın Tanımı
-Belli bir ücret karşılığı (emeğinin karşılığı) aklımdaki Runuo tabanlı sorunsuz temiz şekilde çalışan sistemlerin herşeyin oturmuş yazılmış bitirilmiş haliyle teslim almak üzere işinden anlayan güvenilir Runuo tabanlı server yapacak arkadaş.

Sonra ne olacak ?
-Amacım öncelikle elimde kendi istediğim bir sunucu bulunması. Gerek arşive yüklenecek gerek gündemimde kalacak. Oturup hemen elimde server var yapıştır gelsin yapmayacağım, öncelikle ya o arkadaştan yada dışarıdan veya kendim oturup ama bir şekilde script en azından düzeltebilecek kadar öğreneceğim. Sonrasında ben site yapmasını bildiğimden ötürü sitesini hazırlayacağım. Gerekli testler yapılacak ve ben bu iş için en azından script konusunda dahi yeterliysem açılışa sunulacak gerekli reklamlar ve merciler tarafından.

Ben kimim ?
-Ben burada kendimi tamamiyle açıklarsam taktir ederseniz ki pek olmaz. Güvenlik açısından uygun olmayabilir, fakat 23 yaşında bir firmada üniversitesi bitmiş yeni işe başlamış arkadaşınız olarak tanıtabilirim. Gerekli açıklamalar konuşmalar birebir iletişim vasıtasıyla gerçekleştirilebilir.

İlgilenenler için " [email protected] " adresine mail yoluyla ulaşmaları rica olunur, saygılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.