Rw-realm scriptlerini arıyorum bilen arkadaşlar vardır belki. Yok isede şöyle anlatayım

sword of justice: viking sword idi esasında. vurunca adama altından kal vas flam efekti çıkartıyordu. başlarda archer olanlar inanılmaz prim yapıyorken, bir ara devir değişti ve melee olmak moda oldu işte o zaman herkeste olan bir item'dı ve yönetirdi.

bow of destiny: bildiğiniz a bow. gri renkliydi orjinal olarak. vurunca adamı stunlıyordun ve adamın sana saldırısını bir süre de olsa önlüyordun. tabi miss'lersen o vurmaya başlıyordu, veya onun dex'i daha yüksekse.

crusader's bow: bow of destiny'nin aynısıydı görünüm olarak. özellik olarak kafaya lightning indirirdi.

mana bow: manaya abanırdı, ve instant kill'i vardı. serverda sadece 3 kişide vardı yanlış hatırlamıyorsam.

heartbreaker's bow: hakkaten kalp kırardı. cardiac arrest geçirip ölürdünüz. tabi belli bir olasılıkla olurdu ama yine de damage'ı da güzeldi. bu da az kişide vardı ama 3 kadar da az değil.

kryss of lightning: kryss'ti işte ve lightning indirirdi lüzumsuzdu.
trident of poseidon: bu da lüzumsuz az damage koyan bir itemdı. lightning indirirdi.

backstabber's knife: en imba olan item'dı bana göre. 2 milyon gp karşılığında oyunun en güçlü adamlarından olan bir amerikalıdan almıştım. thug masta diye bir adam vardı adını unutmam kanadalıydı. herkesi keserdi ve dalga geçerdi, biz de ilk geldiğimizde bizi kesmiş ve artistlik yapmıştı. içime oturmuş olacak bunu buldum direk. sen misin deyip arkadan koşturup bir anda bu bıçağı çıkartıp backstab koymuştum. ölmüştü. sonra res-kill çektim beni gm'lere şikayet etti. halbuki yasak değildi. gm'le konuşurken gittim yine öldürdüm. serverı bırakmıştı hiç unutmam.

robe of healing: bu da vardı bende. doll kısmında her çift tıklayışta belli bir mana karşılığında heallıyordu seni. tam ölecekken 3 kişi genklediğinde buna böle abanıyordun, süper heallıyordu zaten +45 armor var üstünde. yönetiyordun.

gibi itemler bulunan bir serverdı. Fakat kapandı diye biliyorum ve scriptleri bayağı önce piyasada dolanıyordu fakat şimdi yok. Eğer bu scriptlere sahip olan biri varsa parasal konudada anlaşabiliriz.
kardeş senin nick neydi rw de ben 5 sene oynadım bu oyunu
Satayım 500 liraya fiyatta anlaşırız demişin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.