Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhaba,

Arkadaslar lafi fazla uzatmak istemiyorum.Sphere ile site iliskilerini sagliyabilecegimiz mysql baglantiyla ibareleri sitemize tasiyabilecegimiz bir tasarim yapmak istiyorum sphere hazir websitemde hazir yanlis sqldan anlamadigim icin sadece top10 sistemi yapabildim.Oyundaki oyuncu sayisi npc lonca gibi seyleri gosterebiliyorum bunub yani sira server uptime i gostermeye kalktigimda 1018383 saniye falan diyo buna 2 saat 45 dakka falan seklindr yapamiyormuyuz ? sistem direk olarak spherenin kendi serverstatushtml dosyasidir ama bunu ayarliyamadim bir islemi for dongusuyle siteme tasimak istiyorum bana bunlar hakkinda kod bilgisi verebilirmisiniz? merak etmeyin ucret karsiligi ona buna para alarak saticagim birsey degil 4 aydir kendi serverimla ugrasiyorum kafama gore birseyler yapmaya calisiyorum site ve server vpsden hep acik reklam yapmiyorum hersey bitip kafama gore yerli yerinde yapabilirsem bir sorunum kalmiyacak.Sizden ricam bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz?

Cevap verendende vermiyendende allah razi olsun.Bol sohbetler dilerim.
bu taraklarda hiç bezim olmadı yoksa yardımcı olurdum.
Novice
12.5
https://www.ultima-strike.com/dokuman/56b-mysql-den-yararlanma

Server süresine gelirsek basit bir komutla sadece dakikayı gösterebilirsin.

<eval <serv.timeup>/60> dakika

İlla saat-dakika-saniye üzerine gidiceksen komutu var.

kullanımı <f_zaman <dserv.timeup>>

[FUNCTION f_zaman] 
if (<args> > 86400)
local.sure=<EVAL <args>/86400> gun <EVAL <EVAL <args>%86400>/3600> saat <EVAL <EVAL <EVAL <args>%86400>%3600>/60> dakika <EVAL <EVAL <EVAL <args>%86400>%3600>%60> saniye
Elseif (<args> > 3600)
local.sure=<EVAL <args>/3600> saat <EVAL <EVAL <args>%3600>/60> dakika <EVAL <EVAL <args>%3600>%60> saniye
Elseif (<args> > 60)
local.sure=<EVAL <args>/60> dakika <EVAL <args>%60> saniye
Else
local.sure=<args> saniye
Endif
return <local.sure>
Master
59.2997
Sphere'ın kendi html'lerini kullanmak istiyorsan o saniyeyi javascript ile biçimlendir saat dakika vs şeklinde göster. MySQL kullanmana gerek yok orada.
Slothere : Sphere'ın kendi html'lerini kullanmak istiyorsan o saniyeyi javascript ile biçimlendir saat dakika vs şeklinde göster. MySQL kullanmana gerek yok orada.


Cevaplarınız için teşekkürler fakat status.html dosyasına hangi komutu nasıl giricez uptime hariç diğer hepsini ayarladım fakat uptimeda kaldım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.