Arkadaşlar ben ultimada script yazmak için için bi program tasarlamayı dusunuorum eminim ki bir cok kişinin işine yarayacaktır ve bunu yazarken biliorumki bir cok gercek scripter ztn ortalık ozenti kaynıor dicektir ama ben bunu dusundum ve once hem fikirlerinizi almak istedim hemde daha onceden yapan var mı bildiginiz onu sorucaktım..
Evet fikirler nelerdi ?:D
Bence sphere scripting için bir emulatöre ihtiyaç yok,o kadar büyük çaplı bir program dili değil diye düşünüyorum...
+15
evet ama sen bu işi biliorsun herkes cabalayıp ogrene bilir ben ogrendim ve cok zor olmadı ama neden butun server acanlar serveri acmadan once ogrenmek zorunda kalsın yada scpter bulmak zorunda kalsın ki alsınlar guzel guzel name e ismi yazsınlar color a renk kodunuyazsınlar sonunda scp hazır olsun daha bi kolay olur die dusunuorum.
Ne Gibi bir programdan bahsediyorsun.?
Bence Boşuna Hayal Kurma :)
tamamen gorsel bişiy bi çeşit form mesela seceneklerden item i secti hemen karsısına bir sayfa acılıcak ve ..
name
item id
color
şu
bu
gibi
gibi yazıların karsısındaki metin box una yazıcak enaltta hazırla ya bascak ve car sana metni tamamen bir metin belgesine atmaya hazır halde vericek...
coder in yaptıgı account master gibi ama sadece daha fazla bolume ayrılıor yani
Millet zaten bu gibi platformlara gelip:"Şunu istiyorum yazarmısınız,şölyle bir scp istiyorum yazın lütfen" şeklinde hazıra alışmış.Birde üstüne böyle bir program gelirse girdiğimiz 10 siteden 7'si UO serverı olur,ortada player kalmaz herkez owner,admin,developer vs... olur.
Bu birinci konu,ikinci konu ise böyle bir program yazmak o kadar kolay değil üst düzey programcı olmalısın,emilatorden bahsediyorsun basit bir şey değil yani...
okulda bilgisayar ogretmeni programcı ogreticek inş konustukta ztn yani bilgi olayı dert etme ha 1. yarı yarıya haklısın sen diorsun ya forum girip sunu istiorum diorlar bu olunca ztn direk program link i verilecek
ha vet ozmn cok fazla server olur o konuyu cozmenin biyolu nu dusunucem ama eger bulamassa bu hakde surucem
:)
Ne diyim,kolay gelsin...
eğer olursa gerçekten güzel bir program olur .. yani tutulur gibime geliyor ama bu programı alan herkez server acar şimdi.
ya ban ascp yazmayı öğretecek biri varsa msn mi eklesin [email protected]
Zaten öyle bir program var.
Ya beyler zaten axis bu isi goruyo kurcalarsanız gorursunuz ki siz deısık npc lerden ve verdataya dırek eklemekten soz edıyorsanız kolay bı ıs olcagını soleyemem kolay gelsin :)
Yanlış anladın yada yanlış konuya post attın galiba :con
Güzel olur öyle bir program yapılırsa.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.