Valla ben zamanında az cok ingilizce ögrenmeye calışmıştım okulda kapmıştım az cok..
Sonradan incelemeye başladım.. Ne Nasıl oluyor diye cogu şeyi ögrendim.. Bayaşey yapabiliyorum.
Biraz Çabalarsan Öğrenme istegi varsa sende yapabilirsin..
Ya şimdi adamı yanlış yönlendirmeyin bu işi beleşe yapıp kafa patlatacak adam yok.Emeginin karşılıgını alması gerek.Zaten bu işi beleşe yapan dalgasına girer 5 10 gün sonra gider veya hiçbişey bilmiyordur sagdan soldan bulduğu scriptleri ben yaptım die kakalıyordur..
Onun için bence boş yere ücretsiz çalışacak birini aramasın.Hosta verdiği paraya yazık olur.
Tabi ücretli çalıştıracağı kişiyle yüzyüze konuşabilme ihtimali olsun yoksa o iş yaş. ;-)
Veya hevesi warsa dökümanları okusun kendisi yazmaya çalışsın.Zamanında kimse bilmiodu böle böle ögrenildi.Şimdi gerçi döküman war okur bişeyler kapar.Önceden o da yoktu ama ögrenen ögrendi.
Bu konu boosterx tarafından düzenlendi(2007-11-15 00:56, 18 yıl önce)
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim "google" olayı gerçekten işe yarıyor o yüzden temsîli olarak bir resimle belirttim isteyen deneyip görsün garip ama gerçek.(Dalga geçmiyorum ben belirtiyim de bazı arkadaşlar şaka icabı söylemiş benim yaptığım şeyde dalga geçmişim gibi görünüyor ama kesinlikle öyle bir niyetim yoktu.Slothere'ın yazdıklarını görünce aklıma onun gibi düşünenlerinde çıkabileceği geldi arada bizde kaynamıyalım açıklık getiriyim istedim konuya. :p)
34 Script'in Îlk Basamaΰνndan , Türkiye 26.50 44 0
genelde parasız bu işi yapan scripter olursa yeni başlama hevesiyle girer bu işe ve owner kadrosu scriptten anlamıyorsa amele olarak yüklenir bütün işler sonrada script e küser bırakır gider...(for example ben )
Ben kendim kimseyle uğraşmamak için azimle forumdan bir kaç kişiyi soru yagmuruna tutarak özellikle Alpex (Localated) .Bişeyler ögrenmeye çalıştım ki ögrendigimide düşünüyorum.Sağolsunlar :)
Localated cok kral sikiptırdır tavsiye ederim onu seç pilis,20 ytl veririm onu seçersen pilis pilis. :kikirik
@ByTymaron
Tırsar,niyaptınnnnn layyyynnnn :kork :D