Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar açmak zorunda kaldım ama sorularıma yanıt alamadım ve tekrar bir başlık açmak zorunda kaldım.

Arkadaşlar ben bir kaç sorum olaçak.

1.Yaratmış olduğum vendor stones satılması için item ve eşya eklemek istiyorum ama bunu vendorstones scripts'i içinde hangi bölümlere ve nasıl yerleştireçem bana örnek olarak yardımıçı olursanız sevinirim.

2.Token sistemini kesilen spawnlardan düşmesini istiyorum bunu nasıl yapçam.

3.bazı dungonlara giriliyor ama tekrar çıkmak istediğimde diğer tarafa geçemeiyorum (örenk: desart giriyorum ama tekrar çıkılmıyor town çekmek zorunda kalıyorum.

Şimdilik yaşadığım sorunlar bunlar bana bu konular hakkında yardımıçı olursanız sevinirim simdiden teşekür edrim iyi oyunlar..

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/scripts-cs-yardim-q40509
Guzel kardesım oncelikle keske ben gorseydım yardımcı olmaya calısırdım.Neyse konumuza gelelim.Demişsin ki ben Vendor Stone'me esya vs eklemek istiyorum buraya script koymamızı istemissin hemen hay hay.

Şimdi sana arşivimden çıkardıgım guzel bir scripti gosterıcegım.




Boylece Stonemizi hazırlamıs olduk takıldıgın yerlerı sorabılırsın +rep =)
Çok teşekür ederim emeğiniz için.Diğer sorunlarım için ne yapmalıyım bu konu hakkındada bana bilgi verirseniz çok sevinirim teşekür eder iyi çalışmalar dilerim.
Bu arada aynı semteyiz bende maltepedeyim.

Unutmadan +++5 rep
2.Token sistemini kesilen spawnlardan düşmesini istiyorum bunu nasıl yapçam.

Bu sorunda tam aolarak ne dediğinizi anlayamadım ancak 3. sorunuzun bi çaresini biliyorum ve bir tane de tavsiyem olucak size.

3.sorunla ilgili olarak Ana Sayfa'da telegate gibi bi script var onu editleyip size veririm gateniz invis olur dungeonların girişlerine boylelikle koyar ve playerların rahatca gecmelerını saglayabilirsiniz veya tavsiyem su map dosyalarınız var script klasorunun icinde bunları yenileyebilirsiniz belki bu dosyalarda hatalar olabilir.


Bu arada İstanbul Maltepe mi yoksa Ankara Maltepe mi ?
Yani kesilen spawn'dan token düşmesini nasıl sağlayabilirim yani player spaw kestiğinde beli bir miktar token elde etmesini istiyorumki vendor stondan biriktirmiş olduğu token'le alışveriş yapabilsin.

2. kez act.attr konulmustu yanlıs bi scriptti duzelttim ve gateyi invis yaptım.

Kesilen spawn dediğimiz yaratıgımızın cesedinden mi para[token] cıksın yoksa player kestıgınde dırek cantasına mı dussun ? Player kestıgınde cantasına duserse soyle bi ihtimal var bi serverda bana yapmıslardı ben tam dıp hp yaptıgımda gelıp cor por atmıstı tokenlerde adamın cantasına dusmustu bunun icin yıne en ıyı yontem cesedde cıkması tokenlerın ama sen bilirsin sonucta senın serverın.
İstediğim parayı player lotlasın ama token çantasına düşsün.bu arada bu telegate dosyasını nereye atçam ve istanbul /maltepe bu arad seni allah gönderdi bana.
:) Şimdi 1. sorunumuz telegate.scp dosyasını Bilgisayarım/C:/Sphere/Script'in içine atıcaksın.Konsola r yazıcaksın enterlıcaksın sonra yıne r yazıcak enterlıyacaksın olay bitecek eklenmis olucak serverına böylece script.

2. sorunumuza gelelim daha önce gördüm baska serverlarda ama ben hiç yazmamıstım playerın cantasına yaratıgı kesınce token dusurmesını neyse onu da su sekilde yapıcaz.
Ya özür dilerim ben sana benim kullandığım emülatörü söylemedim ben runuo 2.0 SVN kulanıyorum ve ben bu PvP Silah Stone'dan bir şey anlamadım benim kullandığım scriptler farklı.
Novice
-0.500001
Ehehehe :D:D Gulmekten Koptum Ryser Sana Sphere Anlatıordu Zuahaha
Allah seni kahretmesin en basta soyleyeydin ya :) neyse artık ben anlamam Run Uo'dan baska biri yardım edecek mecbur :) üzgünüm sphere olsa gel gosterem ama Run UO'da benim borum ötmez.Kolay Gelsin.
Sağol kusura bakma senide meşgul ettim ama beni başka bir arkadaşa yönlendirirsen sevinirim runuo'dan anlayan.
Sağol iyi çalışmalar.
Haha gerçekten güldüm :) süpermiş.
Biraz sinir bozucu ama yardım amaclı oldugum icin sakinim :)
Ya çok özür dilerim hatta bende belirtmedim ryser.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.