Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra ultima'ya başlamayı planlıyorum ama takip etmediğim için ne oldu neler bitti, hangi serverlar var neler v.s. v.s. bilmiyorum. Acaba oynanabilecek server varmı, varsa acaba özel mesaj yoluyla bana ulabilirmisiniz ? Teşekkürler.
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular

Bu Link den sunuculara ve sunucuların tanıtımlarına ulaşabilirsiniz.
onlara baktım ama çok bi randıman kalmamış onlarda, olan sunuculardada 3-5 player var. Bunlardan başka düzgün serverlar kalmadımı ? ( PP serverları arasında )
Randımandan kastın online playersa o malesef yok nedeni 24 açık sunucunun bulunması dersenki adam gibi 1000 kişilik serverda oynarım vericeksin aylık 20 lira oynayacaksın avrupa serverında kapiş kapişş.
tamam o zaman en iyisi hiç başlamamak, teşekkür ederim.
O da bir tercih tabikide :)
imzama bakabilirsin.
Eğer başlayacaksan kesinlikle Pyramid'e başlama derim, player sayısının çok olmasına karşın bana sorarsan çok ucuz bir sunucu. Bunun başlıca nedeni RP diye geçinip aslında PVP serveri olması(Skill dummy), ve çok fazla bug var, bir tek poison büyüsüyle Poisoning skillinin 100lenmesi gibi.Anasayfa'da 2009'un en iyi PP serverleri var, biri nebula biri revo, onlardan birine başlamanı tavsiye ederim tabi eski tadı almak istiyorsan.
RP, PvP, PP kavramlarını incelemeni tavsiye ederim. Pyramid PP sunucusudur. diğerleri kişisel görüşündür saygım var ama biz RP sunucusuyuz demedik.
Novice
-14.8
Pyramid kaliteli bir sunucu
Buyur demise sunucusuna gel ultima strike reklamını yasaklamıyor da hem https://www.uodemise.com
nedir burası ?
Aspel : Eğer başlayacaksan kesinlikle Pyramid'e başlama derim, player sayısının çok olmasına karşın bana sorarsan çok ucuz bir sunucu. Bunun başlıca nedeni RP diye geçinip aslında PVP serveri olması(Skill dummy), ve çok fazla bug var, bir tek poison büyüsüyle Poisoning skillinin 100lenmesi gibi.Anasayfa'da 2009'un en iyi PP serverleri var, biri nebula biri revo, onlardan birine başlamanı tavsiye ederim tabi eski tadı almak istiyorsan.

Pyramid belki en iyi sunucu değildi ama adam gibi eşit oynanıyodu en azından :).
Xantier : https://www.uodemise.com

burayı merak ettim, ama ingilizce. Acaba nedir burası tam olarak, paralı mı ? RUNUO mu Sphere mi ?
Pijamali_Kamyoncu :
Xantier : https://www.uodemise.com

burayı merak ettim, ama ingilizce. Acaba nedir burası tam olarak, paralı mı ? RUNUO mu Sphere mi ?

RunUO. ücretsizdir. razorla gireceksin.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.