Marlock :
Aspel : Eğer başlayacaksan kesinlikle Pyramid'e başlama derim, player sayısının çok olmasına karşın bana sorarsan çok ucuz bir sunucu. Bunun başlıca nedeni RP diye geçinip aslında PVP serveri olması(Skill dummy), ve çok fazla bug var, bir tek poison büyüsüyle Poisoning skillinin 100lenmesi gibi.Anasayfa'da 2009'un en iyi PP serverleri var, biri nebula biri revo, onlardan birine başlamanı tavsiye ederim tabi eski tadı almak istiyorsan.

Pyramid belki en iyi sunucu değildi ama adam gibi eşit oynanıyodu en azından :).

Eşit derken !!! biz orda gurup olarak oynamıştık orada dönen dümenleri biz iyi biliriz.....kimse oranın eşitliği ile ilgili bişi demesin bana zamanında editin dibne kadar yapıldığı bir yerdi gerçi şimdi bilmiyorum durum nedir ne değildir umarım düzelmiştir.
İmzamda istediğin sunucu var hem türk serverı hem bol sistemli sıkılmayacağına eminim hem yeni açıldı öle zırt diye zengin olamıyorsun serverda .
girdim gördüm baktım, pyramid dediğiniz sunucuda 30 bilemedin 40 kişi var, yazılan +100 player şişirme var gibi...
Kaliteli bir sunucuda oynamak istiyorsan Andoria UO 'yu tercih ediyorum Yaş ortalaması fazla aksiyon genelde geceleri oluyor Bildiğim bug yok ama Connector'u kırıp giriyorlar yani easy uo vs programlarını açıyorlar Buyur buda sitesi https://andoria.gen.tr



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.