Öncelikle böyle bir post atıyorsun.

mirabilis : www.eldorianuo.com Bu server açılalı 5 gün oldu ve 20 player online ayrıca 160 account alımı yapıldı. Sitedeki kayıtlı kullanıcılar da ayrı bir konu. Bu serverin geleceği var. Herkes bir server açıyor ve her forumda söylendiği gibi 3 - 5 ay sonra kapanıyor. Peki bunun nedeni nedir hiç düşünen oldu mu? Server açan arkadaşlar genelde 17 - 20 yaş arasındadır (bu genel bir rakamdır) Bu yaştaki arkadaşlarımızın çoğu da bana hak vereceklerdir ki, ya okuyorlar ya da bir şekilde hayata tutunmak adına çalışmaya yani iş hayatına kendilerini atmış durumdalar. Ben www.eldorianuo.com u 5 gün önce açtım. ben 30 yaşlardayım. diyeceksiniz ki bu yaşta uo ile işin ne. Siz gençler olarak nasıl ki Ultima Online yi bir tutku olarak görüyorsunuz. Ben de artık bu oyunu oynamak değil bu oyun adına birşeyler yapmak istedim. çünkü ben bu oyunu ilk oynayanlardanım diyebilirim. Snn - nebula - arcadia - slayer - uokings - sydras vs vs vs gibi bir çok serverda bulundum. en çok zevk aldığım server ise kapanana kadar snn idi. Şimdi ise kendi serverimi açmaya karar verdim ve açtım. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum ve bu serveri kapamayı asla düşünmüyorum. Player olmasa bile. :) Bu mesaja saçma bir şekilde yorum yapmak isteyen arkadaşlara da şimdiden belirtiyorum. Saçmalamak yerine susmak daha iyi bir cevaptır.

Bende sana şöyle bir cevap veriyorum.


Bu tarzda reklam yapmak forum kurallarına aykırıdır.

Daha sonra sen;

Reklamda ne gibi bir sakınca var ?

Tekrar ben;

https://www.ultima-strike.com/forumlar-m-mesajlar-q-17851.html Oku anlarsın.Reklam sadece bu şekilde yapılabilir.


Sen;

Arkadaşım Sen benden önceki mesajlara bir bak istersen aynı sayfa dahilinde.. Hepsinin altına yazmalısın o halde. bu şekilde reklam yapılmaz aykırılık teşkil ediyor diye..

Bu da örnektir. aynı sayfa dahilinde..


Reform Online Gaming, Rp-PvP-LvL Sunucuları ile, kayıt sistemi ile, connectoru ile aktifdir...



www.reform.gen.tr (örnek)

Bu reklam olmuyor mu ya da kurallara uygun mu oluyor ?



Ben;

Arkadaşım görmüyormusun o imza. İmzaya karışılmıyor.(uygundur)Senin yaptığın uygun her topicin altına reklam postunu atmaktan başka birşey değil. Daha fazla reklam postu atmaktan vazgeç.


Benim hiç bir klasmanda bilginlik iddiam yoktur. Bukadar şeyin üstüne ben gayet iyi idrak edebiliyorum diyebilmen, itiraf ediyorum ki büyük bir cesaret örneğidir. Reklamın nasıl yapılabileceğini söylemişim.Daha ne yapayım bir domalmadığım kaldı ;-)
Arkadaşım görmüyormusun o imza. İmzaya karışılmıyor.(uygundur)Senin yaptığın uygun her topicin altına reklam postunu atmaktan başka birşey değil. Daha fazla reklam postu atmaktan vazgeç.

demişsin.

Ben imza nasıl ekleniyor bilmiyorum? buna cahillik mi diyeceksin yoksa öğretecek misin ?



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.