Master
59.2997
Tabi ortak projelerde standartlara uymakta fayda var. Ama olayı hep güncel düşünmek bence daha faydalı :) Php 4 üzerinden düşünüp ona destek verecek kodlar geliştirmeye devam etseydik projenin 2 katı kadar kod daha yazmamız gerecekti. Zira pek php 4 kullanan olduğunu da sanmıyorum artık. Güncel servislerin bir çoğu güncel sürümleri destekliyor. Desteklemeyenlerde en kısa sürede güncellemeli derim :)
Slothere : Tabi ortak projelerde standartlara uymakta fayda var. Ama olayı hep güncel düşünmek bence daha faydalı :) Php 4 üzerinden düşünüp ona destek verecek kodlar geliştirmeye devam etseydik projenin 2 katı kadar kod daha yazmamız gerecekti. Zira pek php 4 kullanan olduğunu da sanmıyorum artık. Güncel servislerin bir çoğu güncel sürümleri destekliyor. Desteklemeyenlerde en kısa sürede güncellemeli derim :)

Şahsen ben 10' yakın open source proje geliştirdim hepsinde bu tarz saçma şeyler yüzünden problem yaşadım. Tecrübe olarak aktarmak istedim. (abartmak, kendimi yüceltmek bla bla gibi isteğim yok sadece bilgiydi yanlış olmasın :D)

Bir reklam sisteminde bu denli ufak bir hata bile komple sistemi çökertebiliyor anlık 1milyon isteğe cevap vermek için şartlanmış bir sunucuda ufacık bir çözümleme aslında 1 milyon çözümleme oluyor burda ram'e yada cpu'ya %0,0002 yük bindirse anlık %200 yük yapıyor buda sunucu için önemli ve sistem için çok daha önemli bir problem haline geliyor.

Kullanıp, kullanmamak size kalmıştır. Standartlar bu şekilde :)

Saygılarımla.
teşekkürler verdiğin bilgiler için
Evet öyleymiş gözden kaçmış oda maili test etme şansım olmadı dediğim gibi yalnız sorun değil yani bu sonuçta üye olan kişi şifresini biliyor verilen linklede üyelik onaylanıyor problem değil o kadar boş zamanımda onuda düzeltirim elbette sağol

manuel olarak

140. satırdaki
$message .="Şifreniz: $sifre\r\n";
şu kısmı
$message .="Şifreniz: $sifre_nomd5\r\n";
şu şekilde değiştirirsen md5siz hali gider.
Dostum kullanan çok yer var şuanda hepsi sorunsuz çalışıyor sorun senden kaynaklı



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.