Merhaba Arkadaşlar Ben Aos sphere bi shardda tamer char kastım ve sorun Şuki spawn yerlerini bulamıyorum olası yerleri bulsamda etrafında yuzlerce npc olduu icin bir turlu marklayamıyorum yani 2 tane sorum olucak bunnarı acık acık anlatabılırsenız sevınıceım sımdıden saolun.sorularım şunnar:

1-)Spawn Yerlerini nasıl neye gore bulabilirim?
2-)Spawn yerlerını nasıl marklarım?

he buarda dıceksınzkı butun map i dolaş falan tamm yaptım hepsını kac kere dolastım ama bulduum olası yerlerdede hic spawn olmadıı ıcın cunku tamelıyıolar sureklı boş oluor bnde emin olamıoyorum acaba spawn yerımı dıe lutfen ilgilenn su kardesınzle...
Kimse Tam Olarak Birşey Diyemez. Ama Büyük iHtimal Wastelands a Koyuluyor. Bulduğun yerler Neresi Ona Göre Spawn Olabilirliğini Sölüyelim.
ya aslında bna denılene gore etrafta rottıng corpse bombormen dragaon vs kalablaık yerler spawn yerıdr falan dendı ole yuzlerce yer var bıde dungeonların ıcınde oluormu spawn bulduum yerler gelınce rock ridge die bi yer var sonna westlandsta ve orşch lansda fire dungeonun etrafında falan ama dedıım gbı ne cıktıından emın deılım yada olduundan saol ılendıın ıcın..
spawnları bulmak için tracking skilini kullanabilirsin ama yararını göreceğini sanmıyorum spawnları dünya üzerinde dolaşıp bulman gerek sanet büyüleri ile yavaş yavaş bineğin yanina doğru ilerliceksin.. saman veya wooden box döşüyerekte binek'in yanina gidip marklıyabilirsin.
Öncelikle arkadaşım merhabalar görülüyorki tame e yeni başlamışsın hemen cevapları veriyorum.

1-)Spawn Yerlerini nasıl neye gore bulabilirim?

spawn yerlerini bulmak kolay ama ilk önce haritayı bilmek gerekli sonrada tahmin yürütüp olası yerlere bakmak ilk önce tracking skill ini kasıp haritayı dolaşırken npc lere bakarak gez hiç olmıycak yerde bir sürü npc var ise dışını markla.

2-)Spawn yerlerını nasıl marklarım?

spawn yerlerini marklamak biraz el alışkanlıgı ister spawnı marklamak için ilk kenardan başlıycaksın yavaş yavaş duvar ata ata ileriye gidiceksin şöyle diyim anlor ol duvar at bide sağına yada soluna at kendıne oda yap gir içeri mananı doldur tekrar anlor ol tek bir tane duvarı kaldır tekrar ileri at tekrar oda yap öyle öyle spawnın orasına git

spawnlarda bütün npclerin tam ortasında olur

kolay gelsin sana : )
hm nick tanıdık geldi kastığın yerde bende oynuyorum yardımcı olabilirim bi kaç tanesi elimde var oyunda görüşürüz

dipnot: tanisyarimelf

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.