Merhaba Ultima online Speed önlemek için acaba en güzel scptring bulmamız münkünmü yani hiç bir şekilde Speed açılmıyacak böyle birsey bula bilirmiyim acaba
iyi de zaten çoğu serverda var speed e karşı script. Belli bi saniye aralığında normal bi plaerın gittiinden fazla gidersen seni oyun bi süre yürüttürtmüyo. :)
Ultima Online Speed önleyici bir sistem ile el ele olması istıyorum tüm Ultima Online Speed karşı bir önlem için herkez bir görüş ve buna karsı güzel bir sistemin yazılması rica ediyorum kendisi bilmez kişiler egosu takmin etmek ıcın Speed aciyor ve buna hiç bir server sanırım çaresi bulamıyor bu neden ile oyuncu kitlesi düşüyor şimdi tek yapmak istediğimiz birsey yapılması istıyorum sadec e ultima online de
Speed önleyici bir sistem olması saygılar
bende speed programı yok ama nedense hızlı gidiyo
O hızlı gitme sorunu Uo versiyonundan dolayı kaynaklanıyor.Örneğin actionda senin kapıştığın bir player AOS ile giriyor ve sen ML ile giriyorsan.Sende sanki speed varmış gibi görebiliyor AOs ile giren.Bunu scp ile engellemek mümkün.
Members
0.1
En sağlıklı yöntem olmasa bile mümkün mertebe önüne geçmek istiyorsan @userexwalklimit triggerini birkaç kere tetikleyen bir oyuncuyu eğer 5 saniye içinde aynı kontrole yakalanan olmadıysa disconnect ettirebilirsin. Bunu scripte dökmek de gerçekten kolay.

5 saniye kontrolünü sunucuda takılma olup olmamasını test ettirmek için dedim. Eğer takılma olursa yalnızca 1 kişide olmaz herhalde; ama adam kendi bilgisayarında bir problem yaşar ve takılırsa ne olur bilemem. Onun da önüne geçmen için triggeri birkaç kere tetiklemesini kontrol etmeni söyledim.

Yine de walkbufferı falan sphere.ini'den elle ayarlayacağından çok sağlıklı olmayacaktır. Oyuncuyu disconnect ettirmek yerine gmlere ispitlemek daha mantıklı olacaktır. Olmadı writeline ile beraber kullanıp loglara da kaydettirebilirsin.

Dediğim şeylerde anlamadığın noktalar olursa forumlarda aratabilirsin yüzlerce başlıkta tartışılmıştır herhalde.
150 TL'ye connector yapıyorum %90 lık bir kitlede engellerim.
Merhabalar,

@blacks = 150 TL Connector Satışlarımız vardır.. Speed,Easy UO, gibi illegal programlar %100 profesyonelce fixlenmiştir. gerekli bilgi almak istiyorsanız pm ile bana ulaşabilirsiniz...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.