Silindi üyesi avatar
Silindi
Arkadaşlar Connection Pvp Oynayanlar Bilir yada Eternite İnc ordaki Binek Seller Vendorunun Scriptinin Olduğu biri varmı yada nerden bulacabileceğimi bile biri varmı şimdiden hepinize teşekkürler...
Meslek güzelmiş. :ü)

Ünlü Düşünür Tarkan:
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin

Connection ' ın sahibi burda şimdi görcek yaptığını havasını basacak sende buna yol acıcan

Basit bir menuden bile yapabilirsin. id ler ve gereklilikler üzerinde oynama yap tamamdır.

Kolay Gelsin.
Silindi
Novice
0
bilader o zaman varsa sen bana şu Orc Slayerlar varya onları verirmisin? Deed Bazucu Adamıyla Birlikte?
Ya dilen o zaman birilerinden LINUX PVP SCRIPT PACK' I bulursun.
Silindi
Novice
0
la biz sizden insan gibi istedik sen .......... söylüyorsun. allah allah o ne öle dilen o zaman ona dilenmek denmez rica etmek denir vede söylüyorum Baylar Bayanlar varsa birilerinizde LINUX PVP SCRIPT PACK' ını verecek varmı.?
Script pack yayınlanması yasak. :)
Connection'unda Linux Pvp'ninde Ownerı ARamızda Bu Forumda Takılıyor.Biraz Bekle O Verir Belki:)
daha neler görces hergün böle server açanlar var.
Bazen sunucunun isimleri karışıyor :)

Bir stone da adı xxx ise diğerinde <serv.serv.name> :)
unnamed1 üyesi avatar
arkadaşlar banada acilen npc ler lazım demon baldron falan, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Chars klasörünü buraya koyun gibi birşey bu da =)

ouzhan.zapto.org/chars.rar
Monster üyesi avatar
binek seller + binek avcisi + hediye deed + amount deed scriptleri için [email protected] ;)
Dokumanlari az kariştirmalisin kendi scriptlerini kendin yazabilirsin her turlu dokuman bulunmakta u-sde.
Farkında mısınız bilmiorm.Bu günlerde çok arttı bu hazırcılar ?
Ya bende şey arıorum. Bi tuş oluo hani uo da basıosun hani böle osi gibim bişey oluyo. hatta duyduğuma göre ninça törtıls da çıkıo diolar. Hatta o tuş 56B de şey olmuş.

basıosun host most web site acc sys connector fixmix alayı gelio sana acc açıo world u spawnlıo mysql systemler yazıo. bide rus hatun buluo diolar.

bilen yada gören warsa plakasını bana ulaştırsın bağaaaa

Çikoooooooooooooooooooowwwww bağa bişeyler oliiiiiiiiiiiiiiiiii

:kufurbaz böle :D isteğe böle cevap. böle döte böle :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.