s.a Arkadaslar Ben Vendorların Serverdakı Itemlerının Scrıptını Sorucaktım Fıyat Belırlıycem Bulamadım :( Help Me .THanKs.
Master
59.2997
Item'ın ilgili scriptine girip VALUE değerini düzenlemelisin. Ayrıca aklında olsun oraya yazacağın fiyat vendorda tam olarak görünmez. Vendorda görünen fiyat: (VALUE + (VALUE'nun 15%'i)) şeklinde (eğer override markup değerini değiştirmediyseniz) olacaktır.
ii De tample Vendordan Itemlerı Ne Kadar Olucaklarını Ayarladım Hepsını Ama bu Vendorların Scplerınede Baktım Value Dıe Bır Sey Yazmıyor Hepsıde Aynı ?!
Nesnelerin tanımlandığı yerde VALUE değerleri var. Slothere zaten söylemiş. Yanlış yerde arıyorsun muhtemelen.

[ITEMDEF i_nesne]
name nesne
value 65
..
..
Kesınlıkle olmalı ama bulamıyorum ! mesela anımal tamer vendorunun sattıgı ıtemlerı gosteren scrıpt nerededır ? yada hepsınınmı bı scrıptı war
56b sphere kullanıyorum tample vendor scrıptınden ıtemlerın ne kadar satılacaklarını ayarladım ama value hıc bırınde yok bide vendorların kendı ıtemlerıne nereden ulasabılırım yardımcı olursan cok sevınırım . gonulden rp
Örneğin blacksmith vendorunun sattığı nesneler, items klasörü altında weapons.scp içinde.
Hangi item, hangi scriptin içinde bunu kolayca bulmak istersen benim kullandığım InfoRapid Search & Replace programını tavsiye ederim.
Tşk Kardes Buldum :) COk Cook Thanks:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.