Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Tartışma sonucuna kaldırıyorum konuyu ufak tefek hevesim vardı içine ettiniz canlar :S


[ArnolD]

Bu konu ArnolD tarafından düzenlendi(2011-05-05 16:23, 12 yıl önce)
Paylaşım güzel ama bence böyle direk script yayınlamamalısın.Çünki direk kopyala yapıştır yapacaklar.Fakat kendi sistemlerinde hata olanlar hiç degilse biraz uğraş çaba gösterip araştırırlar.
Siz 2 niz feyk misiniz?
Galiba paylaştığı bütün scriptlerin yorumunda Hyperion yorum yapmış ve her defasında aynı cümleyi kullanmış banada feyk gibi geldi..
Ya bunun feykle falan alakası ne arkadaşlar.Türkçe cümle kullansanıza.Bu ve bunun gibilere karşı çıkmayanlar yüzünden kuruluyor bir çok sunucular.Ya bırakın paylaşmalarına izin vermeyin.Bu paylaşçak diğeri kopyala yapıştır yapçak.Gitçek 2 gün sonra sunucu açmaya kalkacak.Bu herkezin yararına.Sadece sorunları olanlara yardım etsin madem scripter'sa.Bir sürü sorular soruyor millet forumlarda kimse cevap vermez çünki bilmiyor,ama böyle boş şeylere gelince yazabildigini yazıyor.Böyle giderse bu yaz bir sürü server olur.Hadi hayırlısı.Hiç birşeye de karışmıcam ne yaparlarsa yapsınlar bende paylaşçam yakında bütün elimdeki packleri.O zamanda 'Feykkkk'mi dersiniz belki.

Bu konu Hyperion tarafından düzenlendi(2011-05-04 00:48, 12 yıl önce)
Hyperion : Ya bunun feykle falan alakası ne arkadaşlar.Türkçe cümle kullansanıza.Bu ve bunun gibilere karşı çıkmayanlar yüzünden kuruluyor bir çok sunucular.Ya bırakın paylaşmalarına izin vermeyin.Bu paylaşçak diğeri kopyala yapıştır yapçak.Gitçek 2 gün sonra sunucu açmaya kalkacak.Bu herkezin yararına.Sadece sorunları olanlara yardım etsin madem scripter'sa.Bir sürü sorular soruyor millet forumlarda kimse cevap vermez çünki bilmiyor,ama böyle boş şeylere gelince yazabildigini yazıyor.Böyle giderse bu yaz bir sürü server olur.Hadi hayırlısı.Hiç birşeye de karışmıcam ne yaparlarsa yapsınlar bende paylaşçam yakında bütün elimdeki packleri.O zamanda 'Feykkkk'mi dersiniz belki.

saklanalım o zaman anlaşılır fake olup olmadığı.
O fake ise sizde fake'siniz ;)
Burası yardımlaşma ve bilgi platformu. O paylaşmazsa bu paylaşmazsa kim nereden öğrenecek kod yazmayı? Sunucu açılıp kapanıyorsa bundan senin zararın ne? Farklı bir kavram sunucu açılıp-kapanması.

Kaldıki arkadaşın paylaştığı kod (feyk değilseniz) ON=@NPCRestock 'tan ibaret. Küçümseme gibi algılanmasın.

Yani kuruntu yapma kısacası.
@akasha Teşekkürler
@afronola çocuk parkında değilsin oyun zamanı şimdi değil bence sonra ben senle oynarım bi oyun.
@Mutlu böyle scriptler paylaşıldıkça herkez kopyala yapıştır yapcak.Bende diyorum ki madem scripter sorunlara çözüm bulsun.Böyle 0'dan script yayınlamakla iş bitse.Kod yazılmak böyle öğrenilcek mi sanki saçmalamışın.Kod yazmak böyle öğrenilcekse paylaşayım 50 tane pack herkez öğrensin herkez namıdiyer Scripter olsun.Saçma geliyorsunuz bana.Böyle paylaşımlara karşı çıkılmalı.Zaten ultima'da bitmiş yardım platform'larıda herkeze teşekkürler.
Abi bende diyorumki bu kodda çalınacak birşey yok. Sıfırdan yazılmış birşey değil bu. Arkadaşın ilk kodları ve hevesle yazıyor.
Yani zaten dl edilen birşeyi neden çalasınki =(
ben fake değilim
Ben fake'im (:
Novice
11.9
fake fake fake
Bunun bu kadar eleştiri konusu olcağını hiç düşünmezdim.Yazık millet ufacık şeylerle uğraşmaya çalışıyor.
@darchrow - @firehellsly - @rowall hepinize teşekkür ediyorum.
Arkadaş bi script yapmış veya paylaşmış bu konuyu uzatmanın ne alemi var anlayamadım, isteyen fake account kullanır isteyen kendi adını kullanır bunu ne sizin nede bizim karışma hakkımız var, bundan sonraki mesajlarda tartışma yaratıcı kelime vb olduğu taktirde uyarı alıcaksınız.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.