@Qnd teşekkür ederim haklısın fakat böyle bir scriptin paylaşılmaması düşüncesindeyim.Çünki çoğu kişi emek vererek yapıyor.Bazılarıda direk kopyala yapıştır yapıyor.Yani anlatmak istediğim madem hatalara yardımcı oluncak bir sürü konu var yardımcı olunamayan onlara yardımcı olsunlar.Şimdi kimbilir kaç kişi bu scripti kopyalayıp yapıştırmıştır.Böyle olmaması düşüncesindeyim.Kendileri uğraşsınlar arasınlar.Buraya sorunlarını yazsınlar.Yani direk script paylaşılcak olura Ultima Online Ölür.
Qnd : Arkadaş bi script yapmış veya paylaşmış bu konuyu uzatmanın ne alemi var anlayamadım, isteyen fake account kullanır isteyen kendi adını kullanır bunu ne sizin nede bizim karışma hakkımız var, bundan sonraki mesajlarda tartışma yaratıcı kelime vb olduğu taktirde uyarı alıcaksınız.

Bu yazına istinaden

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/nous-online-q46837

forum konusundaki Quivist ve Lythari accountlarımla yazabilir miyim artık? ohh be rahatladım. Fake account ARTIK yasak değil !!


Konuyla alakalı::

zombie ise yeni chardef yaratmana gerek yok Arnold.

[chardef c_npcgold]
id c_zombie 
name=npc gold

gibi yapsan zombie de olanlar da yüklenmiş olur.
Afronola, fake account ile, kendi açtığınız konuyu yücelticek veyatta çok güzel sunucu tavsiye ederim vb, yorumlar tabiki yasak bilgin olsun.
Hyperion, burası bi platform paylaşımlar tabiki olucak bizde doğar doğmaz öğrenmedik copy paste yapa yapa onlarda bazı şeylerin bilincine varıcaklardır.
Ya bu anlamadığım iş fake nerden çıktı.Türkçe konuşun arkadaşlar ya.@Qnd haklısın fakat böyle yapılmaması düşüncesindeyim.Neyse herkezin fikirleri farklıdır.Saygı duyarım.Konu kapansın artık.

Madem fake fake diyen arkadaşlar var.Türkçe kullanmayı bilmeyen arkadaşlar yani.O zaman baksınlar iplerimize.Düşünceli bir insan bu konuya fake demez.Ben onu yadırğadım farkındaysanız.Biraz düşünce.
Öncelikle selamlar,

Benim konu ile düşüncelerimi söylüyecek olursam @ArnolD arkadaşımız script paylaşımında bulunmuş , burası bir yardımlaşma platformu olduğu için bundan daha doğal ve güzel birşey olamaz kanısındayım kaldı ki bu içerisinde @npcrestock triggerindan başka normal npclerden ayıran bir farkı olmamasına rağmen.

@Hyperion hazır script paylaşımları yayımlanmasının birçok yeni sunucu açılmasında önemli bir rol oynadığı doğru fakat hazır paylaşımları keserekten bu tip olaylara kalkışlan kişilerin zihniyetini değiştiremiyeceğinde ayrı bir gerçek , o yüzden kendimce paylaşımları yanlış bulmuyorum.

Genel olarak fikrim konu içerisinde tartışmalar doğurabilecek içerik barındıran yorumlardan ziyade yapılan paylaşımla ilgili olumlu veya eleştirel yorumların yapılmasından yana.
Yahuu (: yetkililere müdahele ettirecek kadar uzadı konu. Tane tane anlatıyorum Sayın Hyperion.

- Kod paylaşımı yasak değil, ama sen iyi niyetinle diyorsunki "Açılıp kapanan sunucularla, UO nun gündemi zedeleniyor"
Güzel düşünce, bende karşıyım buna. Cart pvp curt pp, falan rp filan şu bu diye 1 ayda kapanan sunucunun haddi hesabı yok.

Anlatmak istediğim şu ki;
Kodu paylaşan arkadaş, oturup sıfırdan yoğun ilgi ve titizlik gerektiren bir kod yazıp paylaşıyorsa bu görüşünü sunmakta haklısın. Ama zaten script pack ile gelen birşeyi paylaşmış.
Açık seçik yazamıyorum, çünkü kodu yazan arkadaş rencide olucak ve hevesi kırılacak. Ama üstü kapalı olarak "daha yolun başında bile değil" diyebilirim şu yayınladığı kod ile.

Yani arkadaşın yazdığı koda "süper paylaşım" ya da "böyle kodları paylaşmayın copy&paste yaparlar" demek ile kod bilginizin olmadığını, buna istinaden yine bahse konu arkadaşın her kod paylaşımına aynı mesajı göndererek sahte hesaba yönelik bir eğilim olduğunu anlamıştım.
Ip kontrolünden bahsedecek kadar güveniyorsunuz kendinize, demekki bu konudaki görüşüm yanlış. Ama kod bilginizi gözden geçirin.
Neyse hiç konuşmuyacağım.Teşekkürler.
caos : Abi bende diyorumki bu kodda çalınacak birşey yok. Sıfırdan yazılmış birşey değil bu. Arkadaşın ilk kodları ve hevesle yazıyor.
Yani zaten dl edilen birşeyi neden çalasınki =(

kardeşim alıntı kodlar gibi gözüksede sıfırdan yazılmış bi script bu günahımı alma boş yere :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.