Sitede bulamadımda??
:D:D


color 07a1 name Gay Golem
color 0819 name Lez Golem
color 0823 Name Top Golem


3 tane yaptım bile
huazhuuhua :D
Nasıl çeşitli golem istiyorsun onu soylede yapalım :D Renkmi değişik :P
yani steel golem rock golem falan golem gibisinden işte??

Bu konu Raven-X tarafından düzenlendi(2008-05-31 22:41, 15 yıl önce)
:noAtın şu adamları forumdan :no
sen kendini at !
Adam gibi konuşmayı öğrenin önce, bu forumda sadece sen online değilsin.Sizin saçma sapan laflarınızı görmek zorunda değiliz.Server açmışsın önce adam gibi bir domain al sonra adam gibi scripter ol sonrada adam gibi bir forum üyesi...
@emreguney5 merak etme sunucuma gelir görürsün adam gibi mi değil mi anlarsın ! sonrada ağzının payını alıp sunucumdan defolup gidersin ! ordan ötme ! :((
Hehe ,gelmeme gerek yok.Free - Domain ve Free Host kullanan bir servera niye giriyimki önce niyetiniz ciddi olsun.Sonrada laflarınız doğru düzgün konuşsanız hiç olmazsa seviyeli diyeceğim.
benim niyetim ciddi gelirsin görürsün olm öyle kaçmak yok ! sitem free olabilir ama sunucu kesinlikle free değil emin ol ! sunucumu basit bişey sanma gel gör sonra git !
Sana bir tavsiye playerların %50 den fazlası bir servera başlamadan evvel o serverın sitesine bakarlar.Eğer onları cezbetmiyorsa da başka serverlara bakmaya devam ederler.Serverına nekadar ilgi gösteriyosan serverın profilinede okadar ilgi göster.Bu tamamen kendi görüşüm.
tamam haklısın siteme girip baktın mı peki?? free olması kötü olması demek değildir bunu unutma...önce siteye sonra gel konuş...hem o site daha bitmedi daha işi var o sitenin....bitsin öyle konuş istersen !
Emin ol sitene girdim baktım , eğer sitedede bişeyler yapıcaksan en azından bir CMS kur.Böyle hazır web - site ile felan olmuyor.
onuda yaparız arkadaşım merak etme....istersen sen gel site yap kolaysa?? ordan konuşmak kolay tabi...neyse seni allaha havale ediyorum sadece yazık diyorum !



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.