Simdi benim sorunum su resimde goruldugu gibi str 2500 ancak hp yi gosteren kisimda 250 gozukuyorz ve dorduncu 0 mana'nin ustune kayiyor ben bunu nasil duzeltebilirim ? Bu statuc bar'i cok seviyorum ancak o hp mana ve stamina kisminin 5 haneli sayilari tam gostermesi icin ne yapmam lazim ?
Gump'larla halledebilrisin yada o status bar'ın resmindeki kareleri birazdaha genişletebilirsin..
hmm herhangi bir ornek verebilirimisin cunku daha once hic gump olayina girmedimde nasil yaparim bilmiyorum.
Mrs.xaRiyla : Gump'larla halledebilrisin yada o status bar'ın resmindeki kareleri birazdaha genişletebilirsin..

gumplarla oynama yapması birşeyi değiştirmez oradaki rakamlar resmi algılamıyor kodu algılıyor ve değerlerin yazılacağı satır uzunluğunuda yapması spherede bildiğim kadarıyla imkansız...
razor kullanın.
Arkadaşların çözümlerinin hiçbiri işine yaramaz, ne yazıkki bunun bir çaresi yok. Razor kullanarak eski client statusuna erişmen mümkün ama ondada kayma olucaktır bir haneden sonra. Eğer çok vahim bir durum oldugunu düşünüyosan tiledatalarla oynaman gerekiyor, büyük bir eziyet.
Eques : Arkadaşların çözümlerinin hiçbiri işine yaramaz, ne yazıkki bunun bir çaresi yok. Razor kullanarak eski client statusuna erişmen mümkün ama ondada kayma olucaktır bir haneden sonra. Eğer çok vahim bir durum oldugunu düşünüyosan tiledatalarla oynaman gerekiyor, büyük bir eziyet.
[/quote


eğer kullanmasini bilirse neden kayma olsun ki ?
hmm razor kullanmayi istemiyorum tiledatalar cok mu zor olur acaba her hangi bir dokuman varmi bir bakayim siteye yardimlarininz icin sagolun

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.