Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhaba Arkadaşlar! Benim Derdim Bazı Serverlarda Gördüm İnsanlar Bi Eline Katana bir Eline Spear Çekiyor Bunları Nasıl Yapıyolar Daha Doğrusu Nasıl Yapılıyor Forumlarda Araştırdım Ama Bulamadım Rica Etsem Bilen Biri Yada Bulan Biri Varsa Yaza Bilir Misinz? Arkadaşlar
Party içindeyken falan öyle gözüküyor bazen defult durumdaykende olabiliyor sadece öyle bir takılma vurduğu damage etki katana yada spear'dan biri şeklinde toplam damage vurmaz yani sana öyle görünüyor normalde tek el.
Sadece Oyun hatası diyip geçebilirsin KO oynadıysan bilirsin kalkan'la İRon İmpack felan almıs gibi görünürdü bazı adamlar buda tamamen öyle sadece sana öyle görünüyor ama adam sana vurdugunda elinde hangi silah varsa onunla vurur yane bi katanayla vurup bi spearla vurmaz .)
yeni başlık açmak istemedim müsadenizle bir şey sorucam.

<src.targ.price> 56b bu komutu kabul etmiyor yerine ne gelicek ?
Hmm Ok
Noresin Dedigi Dogru

Ama Stafflarda Görürsen Yapabiliyorlar Komut Ile..
Hangi Komut İle Acaba Bir Söyleye Bilir Misinz?
yoo komutlada degıl sanıyorum mısal ben kendı serverımda brave mask adlı [deer mask] helm ustune gıydırıyordum ne verdatadan nede baska bırseyden script kupelerden bırının layerını verdır mısal böle denersen olabılır hem elıne spear al bırde katanaya yaptıgın layer al 2sıde elınde gozukur sanıyorum.

[itemdef i_katana]
name a katana
blu blu
blu
layer 18
bir eline kalkan bir eline katana al. kalkana info çek dispidi ni i_bardiche yap çift silah görünür ;)
verdatada ufak bi gumpic editlemesiyle yapabilirsin hatta spear'ı aldığında istersen otomatik katana,spear,kalkan falan filan hepsini aynı anda giydirebilirsin ama bitek sende öyle görünür.Başkalarınında görmesi için sende ki verdatayı onlara yollaman lazım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.