m7t2r üyesi avatar
serverda normalde bazı alanlar çim oluyor o alanlardan uygulamak istiorum ama yapamadım .info diorum t_grass diyor yaptığımda stone duvar çıkıor ne yapmam lazım axis veya dragon demeyin kullanmayı tam bilmiorum:( bilmiosan ugrasmada demeyin stafflığımı geliştirmek için çalışıyorum!
Police-X üyesi avatar
arkadaşım ne yapmak istediğini ben anlamadım :D
İnside Uo yu Kullanırsan Her Turlu Iteme Oradan Ulasabılırsın Sıtede Mevcut Insıde Uo Onu Indır Kolay Zaten Fonts Kısmına Geldıgınde Bulursun..
m7t2r üyesi avatar
ya kardesim bildiğin serverda çim varya işte ben o çimlerin komutunu bulup onunla safe alanında değişiklik yapıcam anladınmı şimdi?_
Police-X üyesi avatar
çimle ne değişik yapıcanki?? çim mi ekicen??
:D kardeş onun bi komutu yok Insıde Uo ile yapıcan :D
m7t2r üyesi avatar
beyler çim eklemek istiordum insede uo ile deniyicem ilginiz için tşkr ederim
Police-X üyesi avatar
inside uo yu çözemedim yaw banada yardım edin :(
Police-X Madem sende bilmiyonda adamlara niye mana buluyosun ki onu anlamıyorum.İlk Önce Çok bilmişlik taslıyonuz sonradan fos'luyonuz.Biraz daha ciddi olun Böyle Giderse U-S Batar Bana göre.Sizin Gibiler Yüzünden.
Police-X üyesi avatar
ben dalga filan geçmedim yukarıları iyi oku !
Hayır .... İnfo Çek Çimene :D Orda İd Yazıyor .add [itemin id] :) Ne İnside Uo Su Ya :D

Leppasol !

Police-X Madem sende bilmiyonda adamlara niye mana buluyosun ki onu anlamıyorum.İlk Önce Çok bilmişlik taslıyonuz sonradan fos'luyonuz.Biraz daha ciddi olun Böyle Giderse U-S Batar Bana göre.Sizin Gibiler Yüzünden.

Burda Police-x in Bir Suçu Yok Adama Yargısız İnfaz Yapamazsın !!!!!
Police-X üyesi avatar
:D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.