33
Ne yapacan Misafirliğemi gelecen
, Türkiye
6.10
91
0
arkadaşlar ben script yazmayı bilmiyorum ve bu konularda koyduğunuz scriptleri nereye koyacağımı bilmiyorum bana yardım edin hangi dosyaya o yazıları koyucam ve son bi yardım daha istiyorum bana şu anda bulunan tüm türkçe gm komutlarını ve nereye konulacağını bulabilrmisiniz!!
scriptleri bul burdan farklı kaydet 56b/scrriptsin içine at yalnız uzantısı .scp olcak mesela futbol.scp gm komutları şöyle basitçe anlatayım:
.gm:gm özelliklerin açılır
.serv.account isim plevel 2-3-4-5-6-7:staff yaparsın istedigini
.account add isim şifre:yeni acc açar
.save:save alır
.xstone:kişiyi stone eder
nuke:alanları toptan siler
.xcolor 0481:renk değiştirir böle bi sürü renk var 07a1,0548 gibi
.kill:kişiye kill çeker aramaya gm komutları diye arattır
33
, Türkiye
6.10
91
0
ben onları demiyorum yaa
.mtele
.fixmix
.....
bunun gibi komutları oyun içinde nasıl kullanabilirim ben ve hangi yazı hangi scripte uyacak onuda bilmiyorum bana yardım
18
Jupiter ---
, ---
0.00
378
0
nuke:alanları toptan siler ---> .nuke toplu bi iş yapar tek başına birşey ifade etmez xD
Bu kadar acil olan ne anlamadim spheremi kaciyor ?
33
, Türkiye
6.10
91
0
yaa hala anlamadınız ben hangi yazılar nereye gelecek bilmiyorum çok acill işte orası bana ait
yaa bide bu spawn olaylarını çözemedim ? bu menuleri nasıl yapıcaz provesionerde esyaların satılması için ne yapacaz ben onuanlamadım bana anlatın birisi bana ulaşşsın ben onlineyim yaa
34
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Arkadaşım bak postlarımı sildim ama cidden yeter sen neyi anladın.. neyi okudunda anlamadın onu bi söyle biz ona yardımcı olalım.
template_vend.scp gir Provisioner vendor templatesinde ;
Sell=i_asdasdad // Satmak istediğin item.
Fiyat ise itemin scriptinde Value=5000 yaparak ayarlayabilirsin.