Merhaba ben az çok biliyorum scripting ama çok iyi değilim, çok yeni ve değişik bir proje için scripter arıyorum eğer varsa gerçekten bu konuda ileri düzey biri özel mesajdan bana msn adresini yollarsa irtibata geçelim.. Detay veremiyorum ama gerçekten büyük bir proje..
Umarım aradığınızı bulursunuz..
Sen scripter'a ne vereceksin, bunları da belirtirsen daha aydınlatıcı olur. Aradığın kişiyi daha kolay bulursun.
Bana göre açılan bi sunucuda 4 kişiden fazla yetkili olmamalıdır, şu an benden başka kimse yok bu kişide diğer esas çocuk olcak başka birşey vermiyorum scriptera,gönüllü istiyorsa böyle bi projede yer almak iletişime geçsin zaten.. daha sonrada oyun içi 2 yetkili almayı düşünüyrum herşeyi ben yapıyorum map, website, verdata vs vs.. bunlar işte gizli içeriği aslında kısmın :) tek sıkıntım scp'de işte dediğim gibi..
bu zamanda eğer scripter isen sunucu acıçaksın, şuanda tüm iyi scripterlar genellikle kendi sunucularını açtılar eğer paralı scripter olarak destek için yetenekli scripterlarla görüşürsen param var diyorsan bu konua sana yardımcı olabilirler diye düşünüyorum, iyi geceler.
Eğer bana sorunsuz bir sunucu temeli ve istediğim 4,5 adet çok zor olmayan scripti sağlayacaksa maddi olarak görüşmeye de razıyım.Ama dediğim gibi bana sadece çok sağlam bi temel lazım,üstünde gereken modifiyeyi yapacak kadar scp bilgim olduğunu düşünüyorum zaten..
Bence bu yöntemi deneme bile :(

ÇOK İYİ olan birisi bu dediğini kabul etmeyecek kadar iyidir sen kendine seninle eş değerde güvenilir birisini bul ki oda gerçekten tanıdığın birisi olursa daha iyi olur ondan sonra zamanla açarsın ama sen

aman hemen açmam gerekli, daha vakit kaybedemem diyorsan yapacak birşey yok daha çok arayışta kalırsın.....


Umarım bulursun.
Kim kaybetmiş ki sen bulasın :D
valla bana öyle dedikleri için öyle dedim o şekle de razıyım yani, vakitlik birşey yok ne zaman hazır ol,biter o zaman açarım..neyse sağolun yorumlarınız için ilerde en azından sunucuyu görmeye beklerim..
Umarım aradığını bulursun.
Umarım aradığını bulursun.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.