Evet Arkadaslar İstanbul Asya- Avrupa Fark Etmez Yeterki İstanbul İci Olucak Kaliteli Bir Scripter Arıyorum ... 11 Senelık Uo Deneyimim Var Cok Sayıda Server Actım Ama 3 Senelık Aradan Sonra Unutmusum Herseyi Makınam Kalıteli Ve Sponsorum var Host Sorunum Yok Ama Bana İstedigim Sistemleri Yapıcak Connector Yapıcak Ve Site Yapıcak Arkadas Lazım Deneyimli Arkadasları Ve İlgilenen Arkadasları Bekliyorum

Dipnot:Gercekten İsini İyi Yapıcaksan Aylık Maas Vermeyi Bile Dusunuyorum ...

Saygılarımla Tugkan Cetin ..

İletisim : [email protected]

Bu konu xardas99 tarafından düzenlendi(2009-01-16 14:38, 15 yıl önce)
Ücretiyle her dilde betik kodlarım , kendi yazdığım betikde bir problem çıkarsa o betikden para almam. benim betiğim dışındaki betiklere müdahale için küçük bir ücret alırım. betiği yazarım kendi sunucumda gösteririm ücreti alır betiği atarım. ayriyetten web site - kayıt sistemi - koruma sistemi vb.. her programıda ücretiyle kodlarım.
Nemesis[Berq] : Ücretiyle her dilde betik kodlarım , kendi yazdığım betikde bir problem çıkarsa o betikden para almam. benim betiğim dışındaki betiklere müdahale için küçük bir ücret alırım. betiği yazarım kendi sunucumda gösteririm ücreti alır betiği atarım. ayriyetten web site - kayıt sistemi - koruma sistemi vb.. her programıda ücretiyle kodlarım.


tavsiye ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.